Bildirim
windows 7 de kasmayan oyunlar win 10 da kasıyor
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Aygıt yöneticisinde durum nedir? Yanında ünlem işareti ya da soru işareti olan bir aygıt var mı?
O sistem full detay veremese de temel, orta düzey grafiklerde hiç kasmaması gerekir.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Aygit yoneticisinde hic bi sorun yok nolur yardim edin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sifir kurulummu yaptin yoksa yukseltmemi
Dostum win10 da birseyler duzgun gitmiyor. Akla fikre gelmeyen hatalar var. Bedava verilmesinden belliydi bir halt oldugu. Cozum guncellemeleri almanda. Eksiksiz hepsini al duzelir insallah.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetcankal -- 4 Aralık 2015; 23:39:48 >
Yukselltim format aticam bakalim insallah duzelir
Sana Tavsiyem Win7 ultimate kur oyunlarda sıkıntı yaşamazsın win7 oyunlarda kasma sorunu fazla yaşatmaz ama düşük pclerde win7 kasar veya şöyle pclerde 512mb ekran kart 1.5 gb ram veya 2.20ghz işlemciler windows xp kursun tavsiye ediyom -
Yokmu bi bilen
Sifir kurulum yaptiniz mi ?
windows 10 bozuk demekten bıktım ya beleş olması fazlasıyla ispat ediyor dandik olduğunu
-
Çok biliyon sen..
Sifir kurulum denedim oldu cok tesskur ederim eskisi gi i calsiyor
quote:
Orijinalden alıntı: KralCocuk44
windows 10 bozuk demekten bıktım yabeleş olması fazlasıyla ispat ediyor dandik olduğunu
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X