Şimdi Ara

windows 7 de çöken bilgisayardan veri kurtarma yapabilirmiyiz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
10.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • windows 7 de çöken bilgisayardan veri kurtarma yapabilirmiyiz?
    windows 64 bit kullanıyorum.
    700 gb lık bir arşivim gitti.
    xp de easy recovery ile bi kere baya bi dosyalarımı kurtarmıştım.
    window7 de programı çaıştıramadım.
    yalnışlıkla programla fat32 olması için harici hdd format atarken kendi harddiskime format attım dataları kurtarmam lazım bir yolu varmı?

• finaldata ent. denermisiniz yada başka bir programda olabilir, yavaş biçimlendirdiyseniz kurtarabilirsiniz.
  • Değerli arkdaşım.

Get databack programı ile şu ana kadar geri alamadığım veril olmadı. NT formatı kullandığınızı belirtmişsiniz. Getdataback NTFS olanını indirip kırın. Kurulumu ve kulanımı çok basir sadece recovery işleminden önce bilgilerinizi geri çağrabileceğiniz yedek bir disk bağlayın.
  • cevaplar için çok tşkler.
    taşınabilir hdd var elimde.
    akşam eve uğraşıcam.
    Eve gidene kadar daha çok bilgi edinmem lazım.
  • bilgisayar çöktükten sonra format atıp yeniden kurdunmu bilmiyorum ama bilgisayar eğer hala çökmüş haliyle ise herhangi bir live cd ile (sata entegreli) açıp istediğin her dosyayı usb den bağlayacağın bir depolama alanına kopyalayabilirsin. (live cd ler cd den çalışan işletim sistemleridir)

eğer format attıysan sadece recovery programları ile geri alabilirsin, çeşitli programlar mevcut deneyip bakıcaksın.
  • bilseydim kurmazdım yeni windows.
  • aklında olsun çöken bilgisayara içindeki verilerini kurtarmadan kesinlikle format atma. kolay işi zorlaştırırsın. recovery konusunda arkadaşların dediği programlara ek olarak stellar phoenix adında bir program var onu da deneyebilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tşk ederim. ne kadar çok alternatif olursa hepsine bakıcam kurtarmam gereken çok onemlı dosyalar var çünkü içinde.
  • çöken windows 7 den veri kurtarmak için programa ihtiyacım var tavsiye verirseniz sevinirim
  • Evet bunun için bir program var. Müziklerinizi, video dosyalarınızı, resimlerinizi, ve office dosyalarınızı geri getiriyorsunuz.
  • hangi programlar?isim veya link verebilirmisiniz
  • İsmi recovery my files. Fakat ücretli sürüm . Cracklenmiş halide var. Fakat link yasak olduğu için veremem. Sitesinden indirebilirsiniz deneme sürümünü. Ama tam verim alamazsınız. Genede isterseniz upload ederim. Özel mesaj atın.
  • recovery my files programı bildiğim kadarıyla formatlanmış ya da silinmiş verileri geri getiriyor..minipe gibi bi programa ihtiyacım var..daha önceki xp yüklü bilgisayardan minipe kullanarak yedeklemiştim..ama windows 7 de çalışmıor
  • recovery my files ile hddnizi aldığınız günden bugüne içindeki tüm bilgileri getirebilirsin ben denedim.

Fakat hepsini geri getirecek diye bir kaide yok. Ama önceden resim ve videolar vardı. 4-5 yıl öncesinden onlarıda geri getirmişti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arslan54 -- 22 Eylül 2011; 20:40:22 >
  • ama ben bilgisayarımı açamıorum..
  • Arkadaslar,
    win-7 / 64bit bilgisayarda recover islemi sonunda bilgisaysar ilk aldigimiz hale dondu. HDD'in D'si yok oldu.
    Sistem geri yukleme yapabilir miyim diye bakayim dedim, birkac gun oncesine getirebilir miyim diye, oyle bir sansim da yok.
    Yapabilecegim bir sey var mi, acil yardiminiza ihtiyacim var.
    Tesekkurler, saygilar...
  • Bu konu hakkında bana yardımcı olabilecek arkadşalar varmı.
  • BRK0 B kullanıcısına yanıt
    Format atmadıysanız Mini XP'yi usb'ye kurup verilerinize ulaşabilisiniz.

Format attıysanız çeşitli veri kurtarma programlarıyla denemeniz lazım. Recuva var mesela.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyi akşamlar kardeş elimde orijinal lisasnlı yazılım var
    format öncesi ve sonrası dosyalarını geri alabiliyorsun
    bilgisayar başına geçtiğinde beni ara sana uzak masa üstü bağlantısı ile bağlanır kurarım
    ve saatlerce yasal olmayan cracklı program aramana gerek kalmaz
    cep :0536 979 08 25
  • hocam nasıl yapıcaz yardımcı olurmusunuz
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.