Şimdi Ara

Windows 7 Daemon-Alcohol Kurulumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Yükleme sırasında Restart istiyor ancak restart çektiğimde tekrar ve tekrar restart istiyor hiç bir şekilde kuramıyorum bu iki programı. Alternatif olarak Virtual Clone Driver ve Virtual Driver Pro 11.8 i denedim ancak onlarda .mds ve .mdf dosyalarını açamadılar. Kurulum için yardım veya Alternatif program önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler.

http://download.chip.eu/tr/-div-PowerISO-3.8-_div-_690751.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whamx -- 7 Temmuz 2009; 1:36:47 >
  • Çok sağol. İşimi gördü. Umarım Win7 düzeltir bu problemi tam sürümü çıkınca.

Orjinalden alıntı: whamx

bir ara aynı sıkıntıyı bende yaşadım.ara ara aşağıdaki programı buldum işimede yaradı.free ve türkçedir(windows7 kullanıyorum bende)

http://download.chip.eu/tr/-div-PowerISO-3.8-_div-_690751.html

Aynı şekil'de bende power ise kullanarak çözdüm.
  • Hocam bende windows 7 kullanıyordum(7264 versiyonu) kurulumda ilk olarak uyum konusunda uyarıyordu. Sorunsuz kurulumunu kaç defa yaptım ve kullandım. Şimdi bu konuyu görünce arkadaşın verdiği linkteki yazılımı da deneyeceğim eğer sorun yaşamazsam ona geçerim bende. Teşekkürler.
    Windows Boot manager Sorunu..
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.