Şimdi Ara

Windows 7 cod4 regedit sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
4.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle herkeze hayırlı ramazanlar,
    Windows 7 64 bit işletim sistemine sahip pcme cod4 kurdum.Multiplayer oynamak için regedit ten key değiştirmem gerekiyor.
    Regedit e girdiğimde HYKEY_LOCAL_MACHİNE\SOFTWARE içinde Activision klasörü yok.Ancak oyunu sorunsuz kurdum ve sorunsuz çalışıyor.Xp de sorunsuz şekilde belirttiğim adresde activision klasörü var ama windows 7 de bulamadım.Acaba başka bir dizin demi bilen arkadaşlar bilgilendirebilirse sevinirim.

regedit te software içinde Wow6432Node bu klasor var.. activision orda
  • lütfen banada yardımcı olurmusunuz cod4 oynuyorum eski profilim vardı format atarken silindi bende 55lvl hack buldum internetten anlattığınız gibi regedit dosyasına giriyorum fakat oyun kopyala yapıştır olduğu için ve bilgisayarımda regedit gözükmediği için dediğiniz dosyaları bulamıyorum inbternettede çok araştırdım en son şu siteyi buldum regedit yapmak içinhttp://www.regfiles.net/file/11/ fakat nasıl yapacağımı çözemedim birisi burdan yapıp bana regedit dosyasını gönderebilirmi hani üstüne tıkalyınca kaydediyor otomatik lütfen 2 gündür raştırıyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    windows 10 windows update sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.