Şimdi Ara

Windows 7 Başlatılıyor Ekranında Kalıyor Ama Sistem Açık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elime geçen son birkaç laptopta yaşadığım sıkıntıyı anlatayım.Aynı sıkıntıyı yeni alınan bir bilgisayarda daha yaşıyorum. Sorunsuz Windows 7 kuruluyor.Anck kurulum bittikten sonra windows 7 başlatılıyor ekranı geliyor.Orda sabit kalıyor ancak windows açılma sesi geliyor sanki sistem açılıyormuş gibi ya da sistem gerçekten açılıyor ama hala bana windows 7 başlatılıyor ekranını gözüküyor. Bu neyin nesidir?

• Merhaba,

Bu cihazlara işletim sistemlerini sen mi kurdun? Yani aynı kalıp dan mı kuruyorsun?

Dilersen, farklı kalıplar dan kur. Mevcut işletim sistemi kalıbı sorunlu olabilir. Yada kullanmış olduğunuz Loader kaynaklı sorun olabilir..

Son olarak da, sistemi Güvenli Mod da açabiliyormusun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ProbLem!

Merhaba,

Bu cihazlara işletim sistemlerini sen mi kurdun? Yani aynı kalıp dan mı kuruyorsun?

Dilersen, farklı kalıplar dan kur. Mevcut işletim sistemi kalıbı sorunlu olabilir. Yada kullanmış olduğunuz Loader kaynaklı sorun olabilir..

Son olarak da, sistemi Güvenli Mod da açabiliyormusun?

Hiçbir şekilde açılmıyor.AHCI ve IDE modlarıyla kurmayı denedim.Farketmedi.Aynı kurulum DVD sinden farklı bilgisayarlara sorunsuz kurulum yapabiliyorum ama bazı makinelerde sorun oluyor.Sanıyorum yine en mantıklısı farklı bir kurulum dvd sinden kurmak.
  • Farklı bir kalıp dan kurmanız daha sağlıklı bu durumda..

Çünkü tek bir bilgisayar da sorun değil, birden fazla bilgisayar da sorun oluşuyorsa ilk olarak elinizdeki Windows 7 kalıbından şüphe etmeniz gerekmekte.
  • Teşekkürler.Deneyip sonucu yazarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC Kiriklar -- 12 Nisan 2012; 0:41:04 >
  • Rica ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.