Şimdi Ara

Windows 7 APPCRASH hataları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni aldığım laptopuma sahte win 7 ultimate kurdum ve kurmamla birlikte sorunlar başladı ilk önce sadece explorer.exe çalışmayı durdurdu şeklinde başladı bu hatalar sonra program yüklemeye başladıkça onlarda sorun çıkarmaya başladı ama hata hep aynı appcrash her yüklediğim program bir süre sonra bir sorunla karşılaşıp çökmeye başladı olay görütüleyicisinden hataların ayrıntılarına bakarken gördüğüm bütün hatalar şu dll dosyaları yüzündendi: ntdll.dll,user32.dll,KERNELBASE.dll,apphelp.dll
    araştırmasını yaptım bu sorunu yaşayan çok olmuş fakat çözümünü bulamadım ayrıca şöyle bir olay daha yaşıyorum windows açıldıktan sonra açılma sesi gelmiyor ne zaman ben masaüstünü göstere basıyorum bu ses o zaman geliyor bu sorununda bu hatalı dll dosyalarından kaynaklandığını düşünüyorum ne yapmam gerekir yardı edermisiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: ouuz1

Arkadaşlar yeni aldığım laptopuma sahte win 7 ultimate kurdum ve kurmamla birlikte sorunlar başladı ilk önce sadece explorer.exe çalışmayı durdurdu şeklinde başladı bu hatalar sonra program yüklemeye başladıkça onlarda sorun çıkarmaya başladı ama hata hep aynı appcrash her yüklediğim program bir süre sonra bir sorunla karşılaşıp çökmeye başladı olay görütüleyicisinden hataların ayrıntılarına bakarken gördüğüm bütün hatalar şu dll dosyaları yüzündendi: ntdll.dll,user32.dll,KERNELBASE.dll,apphelp.dll
    araştırmasını yaptım bu sorunu yaşayan çok olmuş fakat çözümünü bulamadım ayrıca şöyle bir olay daha yaşıyorum windows açıldıktan sonra açılma sesi gelmiyor ne zaman ben masaüstünü göstere basıyorum bu ses o zaman geliyor bu sorununda bu hatalı dll dosyalarından kaynaklandığını düşünüyorum ne yapmam gerekir yardı edermisiniz.

Farklı bir kurulum indirip tekrardan kurulum yapmak uygun olursa size, deneyebilirsiniz. Çünkü kurulum dosyalarında sıkıntı var gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: ouuz1

Arkadaşlar yeni aldığım laptopuma sahte win 7 ultimate kurdum ve kurmamla birlikte sorunlar başladı ilk önce sadece explorer.exe çalışmayı durdurdu şeklinde başladı bu hatalar sonra program yüklemeye başladıkça onlarda sorun çıkarmaya başladı ama hata hep aynı appcrash her yüklediğim program bir süre sonra bir sorunla karşılaşıp çökmeye başladı olay görütüleyicisinden hataların ayrıntılarına bakarken gördüğüm bütün hatalar şu dll dosyaları yüzündendi: ntdll.dll,user32.dll,KERNELBASE.dll,apphelp.dll

İşletim sistemini kurduğunuzda Cr**k yapmadan aynı sorun varmıydı belirtin. Ayrıca Ses driverinin doğru kurulduğuna emin olun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    windows 10 windows update sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.