Şimdi Ara

Windows 7 -ANA KONU- (Tanıtım-Kurulum-Sorun) (58. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.044
Cevap
23
Favori
856.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • lalalalalalaaaaa turkce paket cikti indiriom. bide su xp modunu test edelim.
  • Bu arada yeni topik açtık link burada kaynadı.. Moderatörler neyi kapayıp neye izin vereceklerinide bilmiyorlar.. Neyse 32bit 7100 sürümü için olan dil paketinin rapid linkini alicans35 arkadaşın isteği üzerine premium hesabımdan yüklemiştim yani bazılarının dediği gibi 10 sefer sonra link ölmicek çünkü ölümsüz

http://rapid_share.com/files/227305958/Se7en_TR.cab

benimde katkım olsun istedim.. 32bit sürüm içindir.. 64biti de yakalasam ölümsüzleştiricem ama... beklemedeyiz...
  • Sanal xp modu hakkında bilgi verebilirmisinz ?

Ok gerek kalmadı yükleyince anladım olayı, dosya boyutundan dolayı bir tereddüt yaşamıştım.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • ben kurdum nfs undervoeri xp modunda yani compatibilty yi xp sp2 sectim gene takilior. calismior. bu nvidia driverlerinden kaynaklandigini dusunmeye basladim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gizmo_x

ben kurdum nfs undervoeri xp modunda yani compatibilty yi xp sp2 sectim gene takilior. calismior. bu nvidia driverlerinden kaynaklandigini dusunmeye basladim.

Bende nVidia 8600GT kullanıyorum ama bende normal çalışıyor NFS Undercover
  • quote:

Orjinalden alıntı: gizmo_x

ben kurdum nfs undervoeri xp modunda yani compatibilty yi xp sp2 sectim gene takilior. calismior. bu nvidia driverlerinden kaynaklandigini dusunmeye basladim.

Bu konuda sana mesaj atmıştım ta ne zaman, okumamışsın
  • Sanal xp modunu kurdum da olayı anlayamadım ben? Uyumluluk seçeneklerinden mi seçim yapıcaz yine başka ek bişeyi var mı? sadece güncelleme yaptı o kadar.
  • arkadaşlar biri x64 dil paketini rapid e atabilir mi lütfen
  • quote:

Orjinalden alıntı: s333

arkadaşlar biri x64 dil paketini rapid e atabilir mi lütfen

sabredin lütfen.. en geç yarın elinizde olacak
    şu anki x64 skydrive linki bandwidth (bant genişliği) dolduğu için indirmeye izin vermiyor.

başka indirme kaynağına upload edildiği an yayınlayacağım takipte olun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alicans35 -- 30 Nisan 2009; 17:24:21 >
  • Arkadaşlar bu sızma O.S. lara ne kadar güveniyorsunuz? Türkçeleştirme pakati ile ilgili araştırma yaparken ruslardan sızdırıldğını gördüm ve indirmekten vazgeçtim. (Biliyorsunuz ki ruslar backdoor, trojan işlerinde ustadır.)
  • Hürriyet'e düştü Türkçe Windows 7 haberi.

quote:

http://www.hurriyet.com.tr/teknoloji/11552397.asp?gid=229
  • quote:

Orjinalden alıntı: Akinci

Arkadaşlar bu sızma O.S. lara ne kadar güveniyorsunuz? Türkçeleştirme pakati ile ilgili araştırma yaparken ruslardan sızdırıldğını gördüm ve indirmekten vazgeçtim. (Biliyorsunuz ki ruslar backdoor, trojan işlerinde ustadır.)

Güzel kardeşim biz burada kimseye zorla, indir demiyoruz.Güvenmiyorsanız indirmezsiniz.Şimdiye kadar sızan 7057,7068,7077 ve 7100 ruslardan sızmıştır ve orjinal MD5 değerlerini karşılaştırdığınızda sızanla orjinal MD5 lerin aynı olduğunu görürsünüz.
  • arkadaşlar dil dosyasını anlatıldığı gibi yükledim ama sanırım virüs vardı yada yanlış ytaptım denetim masası ve sayfalar yarım açılıyor tam sayfa olmuyor birde denetim masasından dil seçeneklerine giremiyorum nerde hata yaptık acaba
  • quote:

Orjinalden alıntı: Zileli1

arkadaşlar dil dosyasını anlatıldığı gibi yükledim ama sanırım virüs vardı yada yanlış ytaptım denetim masası ve sayfalar yarım açılıyor tam sayfa olmuyor birde denetim masasından dil seçeneklerine giremiyorum nerde hata yaptık acaba

Kullandığın sürüm 7100 32bit olduğu sürece sorun çıkmamalı, 3 kişiye kurdum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Zileli1

arkadaşlar dil dosyasını anlatıldığı gibi yükledim ama sanırım virüs vardı yada yanlış ytaptım denetim masası ve sayfalar yarım açılıyor tam sayfa olmuyor birde denetim masasından dil seçeneklerine giremiyorum nerde hata yaptık acaba

http://forum.donanimhaber.com/m_31367738/tm.htm
  • quote:

Orjinalden alıntı: Batuist

quote:

Orjinalden alıntı: madmaxibo

Arkadaşlar RC yi en hızlı nerden indirebilirim

Technet direkt link mi veriyor...Ben üyeyim ama link bulamadım orda...
    kendi bilgisayarım şu an çalışmadığı için hızlı indirebileceğim bir yer lazım...

Bi yardım ederseniz sevinirim...

rapidden indirebilirmisin?? premium varsa en hızlı oradan çekebilirsin..

Rapid premium yok. 7000 x64 sürümünü rapidden bi arkadaşın premiumla çekmiştim ama torentle aynı hızda indirmiştim...ikisi de bir gece sürdü.

Önceki sayfalarda gördüğüm linklerden birinde microsoft 5 mayıstan sonra RC için indirme fırsatı verecek gibi birşeyler diyordu...
    technetten indirme imkanı var mı ? msn adresimle oraya giriş yapabiliyorum...Sanırım orjinal key alırken msn adresimi verdiğim için...

Tek link yoksa denenmiş ve hızlı bir torrent linki verebilir mi biri lütfen ... Bi de hatalı indirmeyelim şimdi ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: alicans35

quote:

Arkadaşlar bu sızma O.S. lara ne kadar güveniyorsunuz? Türkçeleştirme pakati ile ilgili araştırma yaparken ruslardan sızdırıldğını gördüm ve indirmekten vazgeçtim. (Biliyorsunuz ki ruslar backdoor, trojan işlerinde ustadır.)

Güzel kardeşim biz burada kimseye zorla, indir demiyoruz.Güvenmiyorsanız indirmezsiniz.Şimdiye kadar sızan 7057,7068,7077 ve 7100 ruslardan sızmıştır ve orjinal MD5 değerlerini karşılaştırdığınızda sızanla orjinal MD5 lerin aynı olduğunu görürsünüz.

güvenmiyorsanız indirmezsiniz demek kolay da buradakilerin çoğu bu yazılanları okuyarak birşeyler yapıyor. herkes bilgisayar uzmanı değil.
  • 64 bit icin dil paketi indiren var mi
  • ornek olarak turkce dil paketi koyarsak geri ala biliormuyus ingilizceye?
  • quote:

Orjinalden alıntı: termo6556

quote:

Orjinalden alıntı: alicans35

quote:

güvenmiyorsanız indirmezsiniz demek kolay da buradakilerin çoğu bu yazılanları okuyarak birşeyler yapıyor. herkes bilgisayar uzmanı değil.

Burada olan bitenle bilgisayar uzmanlığının ne ilgisi var? O veya bu sebeple burayı okuyan adam zaten yeteri kadar şeyi biliyordur diye tahmin ediyorum.
  • 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.