Şimdi Ara

Windows 7 ama Anti Aliasing Açamıyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün sırf BC2 için win 7 yükledim ama halen aa x1 de kalıyor açamıyorum ??(oyun legal değil)

• Kartın DX10 desteklemiyorsa AA açamazsın.
  • veya kartın dx10 destekliyor ama sen belgelerimdeki settings.ini içinden dxversion=autoyu 9 olarak değiştirdiysen yine aynı şekilde aa açamazsın.

veya xp kullanıyorsan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 6.cadde -- 1 Mayıs 2010; 22:42:25 >
  • yardım için çok teşekkür ederim beyler sorunu çözdüm
  • sorun neymiş anlat bari bilelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sky_sun

sorun neymiş anlat bari bilelim.

Oha o avatar ne öyle

Bu arada aynı soru bende de var nasıl çözdün merak ettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kobaruon -- 2 Mayıs 2010; 19:11:34 >
  • windows 7 yerine windows xp kurdum , Bad Company 2 yerine Call of Duty 4 kurdum xfire üzerinden canavar gibi oynuyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karayell

windows 7 yerine windows xp kurdum , Bad Company 2 yerine Call of Duty 4 kurdum xfire üzerinden canavar gibi oynuyorum

çözüme bak

• quote:

Orijinalden alıntı: DEATH71

quote:

Orijinalden alıntı: Karayell

windows 7 yerine windows xp kurdum , Bad Company 2 yerine Call of Duty 4 kurdum xfire üzerinden canavar gibi oynuyorum

çözüme bak

Online bir savaş oyunu oynamak istiyordum Bad Company 2 [orijinal] alıyım oynayım dedim sırf BC2 için win7 kurdum "aa açabilmek için tabi" sonra ayırdığım 70tl parayı yedim tekrar win xp kurdum Call of Duty 4 kurdum xfire üzerinden yardırıyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.