Şimdi Ara

Windows 7 admin kullanıcı hesaplarının kilitlenmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
1
Favori
3.915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, bilgisayarımda yerel 2 admin hesabım vardı ikisi de kilitlenmiş. Şu an bilgisayarımı sadece şirketimdeki etki alanında standart kullanıcı olan hesapla açabiliyorum. Buna neden olan ne olabilir? Parmak izi programıyla giriş yapıyordum bu hesaplara o program yapmış olabilir mi? ya da virüs olabilir mi bilgisayarımda?

Güvenli kipte şirketimin etki alanında standart kullanıcı hesabı ile bilgisayarı açtığımda, kullanıcılar olarak görünen iki admin hesabım da kilitli ve benim açmadığım Administrator diye bir hesap daha var ve hem kilitli hem de devre dışı görünüyor.

Kısaca şu an bilgisayarımı sadece standart kullanıcı ile açabiliyorum ve sorularım şunlar:
    Admin hesabımı format atmadan ve bilgi işlem birimimize muhtaç kalmadan açabilmenin bir yolu var mıdır?
    Format atmadan windowsu yeniden üstüne kursam hesaplarımın kilidi açılır mı?

not: iki hesabımın da şifresini biliyorum.

Acil cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar hepinize teşekkürler şimdiden..

• Yapay Zekanın Yanıtı

Windows 7'de Yönetici Hesabının Kilitlenmesi

Windows 7'de yönetici hesabının kilitlenmesi, çeşitli nedenlerden kaynaklanabilecek yaygın bir sorundur. Hesabınızın şu anda kilitli olduğu ve oturum açılamayacağı mesajıyla karşılaşıyorsanız, bu sorunu çözmek için aşağıdaki adımları takip etmenizi öneririz:

• Güvenli Modda Başlat: Bilgisayarınızı güvenli modda başlatarak, yalnızca temel sürücülerin ve hizmetlerin yüklenmesini sağlayın. Bu, hesabınızı kilitleyen herhangi bir üçüncü taraf yazılımını veya sürücüyü devre dışı bırakmaya yardımcı olabilir.
    • Parola Sıfırlama Diski Kullan: Daha önce bir parola sıfırlama diski oluşturduysanız, bu diski kullanarak hesabınızın şifresini sıfırlayabilirsiniz.
    • Sistem Geri Yükleme Gerçekleştir: Hesabınızın kilitlenmeden önce bir sistem geri yükleme noktası oluşturduysanız, bilgisayarınızı bu noktaya geri yükleyerek sorunu çözebilirsiniz.
    • Yönetici Hesabı Oluştur: Mevcut yönetici hesabınıza erişemiyorsanız, yeni bir yönetici hesabı oluşturarak sorunu çözebilirsiniz.
    • Başvuru Hesabı Şu Anda Kilitlenmiş: Başvuru hesabının şu anda kilitlenmiş olması, bir başka yönetici hesabından oturum açarak ve kilitli hesabın şifresini sıfırlayarak sorunu çözebileceğiniz anlamına gelebilir.

Hesabınızın kilitlenmesi sorunu devam ediyorsa, Microsoft destek ekibiyle iletişime geçmeniz önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • win 7 de admin hesabı kapalı geliyor ..eğer hesaplariniz dan birinde admin yetkisi varsa oturum açın başlattaki boşluğa cmd yazip cikan sonuctaki cmdye sağ tıklayıp yönetici olarak calistirin ..
    orda net user administrator /active:yes yazıp entere basin ..yetki varsa ve doğru yazdı iseniz admin açılır . oturum kapatip kullanici değiştir ile administrator secip açın...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayır şu an admin olan hesapların hepsi kilitli malesef başka bir yolu yok mu acaba? şifrelerini biliyorum ama kilitli işte. şifre kırmanın bile bir yolu varken kilidi açmanın yok mu ki :(
  • arkadaşlar yok mu yardımcı olabilecek birisi acil bir durum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.