Şimdi Ara

Windows 7 acil yardım !!! ÇOK ACİL !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • şimdi herşeyi en başından anlatıcam baya uzun sürecek lütfen okuyup bana yardım edin benim için çok önemli

şimdi 2 gün önce akşam driving fore gt direksyon setim ile ets 2 oynadım rahat rahat hiç bir sorun yok ve o gün bir güncelleme gelmiş tarih 19.03.2016

ertesi gün oldu tarih 20.03.2016 yani dün
    dershanedne geldim pc ye girdim viedo izledim felan sonra dedimki biraz ets oynayayım baktım direksyon setinin logitech gaming software yazılımı çalışmıyor 5 yada daha fazla kez sildim tekrar yükledim felan sonra bi açıp kapadım bi baktım bir anda masaüstü deyişmiş dosyalarım silinmiş yaklaşık 6 kere geri döndüm tarihe en son 19.03.2016 tarihindeki güncellemeye döndüm düzeldi dedim oh iyi sonra programla biraz daha uğraştım felan yapamadım açamadım sonra bilgisayardsan anlayan bi arkadaşıma sordum 1 saat uğraştık beraber skypeden dedi cmd den şunları yaz falan filan olmadı sonra dedi sana bi süprizim var dedi bi dosyaya gir dedi orda görcen bi baktım dosya açılmıyor hata veriyor hiç bi dosya açılmıyo dedim dur res çekeyim kapadım açtım hobaa yine ekran deyişmiş bütün dosyalar silinmiş felan arkadaşa sormadan hemen geri aldım 2 kere denedim ama sorun şuyduki 19.03.2016 daki güncelleme gözükmüyordu direk en alttakine bastım :( olmadı 2 sindede az önce 2 kere daha denedim yine olmadı benim 19.03.2016 daki geri dönüşüme geri dönmem lazım aslında orda bi güncelleme yazıyor ama onun altında başka bir güncelleme daha vardı oraya geri dönmem lazım şimdi gözükmüyor şuan tarih 21.03.2016 lütfen yardım edin acil destek lazım

• _____________________________
    Tarkan

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.