Şimdi Ara

windows 7 64 bitte sürücülerimin güncelliğinin kontrolu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar kafam biraz karışık bu aralar ....sürücülerimin 64 bit güncel olup olmadığını nasıl anlarım.. anlamadan devam ediyorum tabi ki (çalışıyorsa anlarsın mantığı ile) çalışıyormu çalışıyor..o halde :).....tanlış bilmiyorsam win 7 64 bitte başlat/bilgisayar/c disk derem ve orada proğram dosyaları X86 içindekiler 32 bit proğram files dosyasındakilerde 64 bit...bu doğruysa örneğin orada nfs shıft ti ben nasıl oynuyorum dosya orada gözüküyor...aydınlatabilirseniz bir şey daha öğrenmiş olacağım....(bende sorun çok yardım edecek birileri olsun yeter ki ) herşeyi öğrenemem belki herşeyi öğrenmeye çalışabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramazandeveli -- 31 Temmuz 2010; 1:52:29 >

• Merhaba 64 bit işletim sistemi kurdugunuzda sistem 32 bit desteklı programları calıstırmak ıcın program filex x86 klasorunu acar.Sıstemınızde gordugunuz program files sadece 64 bitlik yazılımlar ıcındır.Kurmak ıstedıgınız oyun yada program 32 bit ise onu direkt program files x86 ya kurar.

64 bit suruculerınızın guncel olup olmadıgını bılmek ıcın duzenlı olarak anakart uretıcısının sıtesını,ethernet kartı ,ses kartı , ekran kartı uretıcısının sıtesıne gıtmenız yeterlı olur.
  • bilgiler için teşekkür...bir soru daha ben driverlerden bazılarını 32 bazılarını 64 bit kurabilmiş olabilirmiyim..kurabilmişsem sorun olurmu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ramazandeveli
    bilgiler için teşekkür...bir soru daha ben driverlerden bazılarını 32 bazılarını 64 bit kurabilmiş olabilirmiyim..kurabilmişsem sorun olurmu..

32 bit driverlari 64bit driverlarindan farklidir.bi ondan bi digerinden kuramazsiniz sisteminiz64bitse driverlarinizda 64 bittir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.