Şimdi Ara

Windows 7 64 Bit Ultimate Youtube Sorunu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Windows 7 64 Bit Ultimate kurdum ama ne yaptıysam youtube giremedim.Dns adreslerini değiştirdim openDNS,Google DNS,4.2.2.2 falan hepsini denedim yinede sayfa görüntülenemiyor hatası alıyorum.Host dosyasınıda değiştirdim youtube nin son dnsleri alınarak,fakat bir türlü girmiyor siteye mahkeme kararıyla engellendi yazısıda çıkmıyor sadece sayfa görüntülenemiyor,varmı böyle bir sorun yaşayan ?

• evt arkadaşım aynı sorunu bende yaşamıştım win7 ultimate 64 bir kurduktan sonra ama sisteme birde xp yükleyip dual boot yapmak istediğimde windows7 çöktü bende tekrar krudum windows7 yi sonra dns ayarlarını değiştirdim bu sefer youtube a girebiliyordum IPv4 kısmına yazacaksın dns adresini.(gerçi oraya yazdığına eminim ama ne olur olmaz die yazdım)şuanda da sorunsuz olarak giriyorum.başka dns adresleri denemeni tavsiye ederim tabii güvenilir adresleri
  • quote:

Orijinalden alıntı: 03DerviS03
    evt arkadaşım aynı sorunu bende yaşamıştım win7 ultimate 64 bir kurduktan sonra ama sisteme birde xp yükleyip dual boot yapmak istediğimde windows7 çöktü bende tekrar krudum windows7 yi sonra dns ayarlarını değiştirdim bu sefer youtube a girebiliyordum IPv4 kısmına yazacaksın dns adresini.(gerçi oraya yazdığına eminim ama ne olur olmaz die yazdım)şuanda da sorunsuz olarak giriyorum.başka dns adresleri denemeni tavsiye ederim tabii güvenilir adresleri

Tum DNS adreslerini denedim bir turlu olmuyor sebebinide anlamiyorum host dosyasi degisti DNS ler degisti neden girmiyor youtube a? Valla karışık bir durum :)
  • Bugün host dosyasındaki youtube ile ilgili olan tüm dns leri sildim ve düzeldi, yerel ağdaki dnsleri değiştirdim sorunsuz çalışıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.