Şimdi Ara

Windows 7 64 Bit Oyunlarda Kasma!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
4.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Masaüstü PC imde Ram i 4 gb yaptm 64 bit yukledm 4 gb yi tam kullanabileyim die ama Hangi oyunu yüklesem Ses te takılmalar oluyor goruntude 12 13 fps falan civarında...oyun oynanmıyor yani...cod 6 nfs the run en düşük ayarlarda acmama ragmen aynı sorun devam edıyor...Bu sadece 64 bitte oluyor..1-2 ay once Crysis 2 yi oynadım 32 bitte 25 fps cıvarı ozamanlar 2 gb ram vardı hem...W7 64 bit i yukledım sorun oldu...nette bakıyorum coğu kişide aynı sorunlar var....pc yeterli değildir belki die dusundm..laptopa gectm i7 li gt 555 li laptopta...orda durum daha da vahim...donanımdan değil problem belli...2 pc ye de aynı w7 yi yüklemiştim....Acaba sürümdemi bi problem var.ultimate yerine baska bişey mi yüklesem.(W7 ulitimate tüm güncellemeler mevcut)

    format atıp 32 bit mi kullansam_? yoksa bi çözümü varmı bu olayların...forumlarda olay gunlukleyıcı mı goruntuleyıcmı ne onu kapat dıyolarlardı.denemedım aslında...bu tarz problem yasayan oldumu...32 bite de dönesim yok 4 gb ram iyiydi

    yardım edin...bi format şart gibi duruoda hangi sürümün hangi bit ini yuklesem...gonul ısterki format atmadan çözelim şu sorunu :)







  • cvp gelmıcek sanırsam:S
  • anladığım kadarıyla orj. değil.cd yi değiştir bence.benzer bir sorunu bende yaşamıştım.güvenilir bir kaynaktan idir,işletim sistemi işi biraz sakat.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vural07

    anladığım kadarıyla orj. değil.cd yi değiştir bence.benzer bir sorunu bende yaşamıştım.güvenilir bir kaynaktan idir,işletim sistemi işi biraz sakat.

    bu sadece 64 bitte başıma geldi :S 64 bit Kurup Başka Cd mi denesem...şuana kadar Orjnal cd ile yuklemişliğim yok gerçi...boyle bi sorunda yoktu.32 bit orjnal olmayan yuklesem sorun olmuo ama 64 te oldu :S baska 64 denıc yapcak bıse yok
  • Bende win7 64 bit düşünüyrdum ama böyle sorun herkesdemi var ? bide hocam cd orjinalmi özelden bilgi verirmisin.
  • orjinallikle alakası yok. sorun başka birşeyden kaynaklanıyor. muhtemelen sürücülerini güncellemen gerekecektir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Fresten

    Bende win7 64 bit düşünüyrdum ama böyle sorun herkesdemi var ? bide hocam cd orjinalmi özelden bilgi verirmisin.

    yok değil orjinal :D ...herkezde degıl tabide...bu sorun sadece 64 bitte oluo ama...pc bütün guncel driverlerle...ama bios guncel değil sanırsam
  • baska bi cd ile w7 yuklemek lazm herhalde....bu sürümde mi bişey var.
  • Hocam bu sorun şuan windows 7 64 bit olan herkesdemi var ?
  • hayır herkezde degıl..ama bu sorunu yasayanlar 64 bıtlılerde oluo..:D
  • quote:

    Orijinalden alıntı: S_ui_CasT

    hayır herkezde degıl..ama bu sorunu yasayanlar 64 bıtlılerde oluo..:D

    Bende kurucaktım 32bitin bir getirisi yokki :) ama bu yazıları görünce kurmassammı
  • 64 bitte biraz fazla hata alıorm:s 32 bite uygun driver daha cok getirisi bu yönde..mesela ses kartı için ekstra bi program vardı onu kuramıorum...zaten creativ in w7 driver sorunu var...:S
  • Şimdi hocam benim bildiğim kadarıyla 4 gb'den fazla belleğe sahip olan kullanıcıların 64 bit kurması gerekiyor çünkü ancak bu şekilde tam verim alınabilir. Tam 4 gb sınırdakilerin 64 bit kurmasını önermem neden çünkü 64 bitler faydasını 4ten fazla ramde gösteriyor, yan, 6 gb, 8 gb, 12 gb gibi.

    Zaten 32 bit 4 gb'ın 3,50 gb'ını görüyor (en azından bende) bu yüzden 64 kurmak performans getirmek yerine aksine düşürebilir bile. 500 mb RAM pek bir fayda sağlamayacaktır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TuuCooT

    Şimdi hocam benim bildiğim kadarıyla 4 gb'den fazla belleğe sahip olan kullanıcıların 64 bit kurması gerekiyor çünkü ancak bu şekilde tam verim alınabilir. Tam 4 gb sınırdakilerin 64 bit kurmasını önermem neden çünkü 64 bitler faydasını 4ten fazla ramde gösteriyor, yan, 6 gb, 8 gb, 12 gb gibi.

    Zaten 32 bit 4 gb'ın 3,50 gb'ını görüyor (en azından bende) bu yüzden 64 kurmak performans getirmek yerine aksine düşürebilir bile. 500 mb RAM pek bir fayda sağlamayacaktır.

    ben 3 u goruo sanıodm 3.5 sa kurarım 32 yı zaten kurcam 32 bitide bi 64 ten meragımı alayım dedım..aman aman oyundan zıyade...cok hata alıorm program drıver yuklemerınde falan...creativin sound blaster driverini yukleyemıorm...5.1 den butun hoparlorlerın ayarlarını yapamıorm mesela...32 bitte yukleyebılmstm ...32 ye doncem belli o...ne hata ne bişey




  • Yani hocam dediğim gibi ram'i çok fazla aşırı yüksekse kur eyvallah, ama 4 gb ise kurmaya gerek yok, aslında 64 bit iyi güzel birşey ama daha yaygınlaşmadı ne yazıkki, ona uyumlu programların, oyunların azlığı vs. dolayı. Bana kalırsa 32 bit kur tabi derim.
    Kolay gelsin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dru-Zod -- 23 Kasım 2011; 18:19:52 >
  • 32 bite gectim sorun duzeldi....gerci sistem eski kalıo artık yenı oyunlara..da 64 bitten iyi yine..o hiç oynatmıodu
  • Merhaba Arkadaşlar sizin gibi benim bilgisayarımda windows 7 64 bit oyunlarda bende kasma yaşıyorum Bunun çözümü yoktur windows 7 de oyunlar daha iyi oynanır diyorlar ama öyle bişey yok 4.5 gb ram 2gb ekran kartı çiftçekirdek intel pentium işlemcim var ama kasma yaşıyorum gta 4 de felan grafiklerlede oynasam bi değişen yok internet cafelerdeki pcler benimkine göre düşük işletim sistemleri gta 4 ü asmadan açıyor kısacası istediğin kadar driver yükle windows 7 oyun oynatmaz oynamak isteyenler Vista veya xp de oynayabilir ama xp yi öneririm bende öyle bir sorun yaşıyordum bu şekilde çözüldü windows 7 nize kıyacaksınız mecburen araştırdım vede haberdar etmek için söyledim Herkeze iyi akşamlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.