Arkadaşlar ben Windows 7 64 bit kurulu makineme google earth programını indirip kurdum fakat daha önce masaüstü bilgisayarımda istanbulun heryerine bina ölçeğinde gayet net görebilmeme rağmen bu makinede bina ölçeğinde zoom yaptığım zaman bulanık görünüyo netleşmiyo.
128 mb ekran kartlı makinede gayet net görünen yerleri 1 gb ati hd 5650 li laptopumda bulanık görüyorum. bu nasıl iş anlamadım.
acaba bilgisayardaki işletim sisteminin 64 bit olmasıyla bi bağlantısı varmıdır ? uyumsuzlukmu yapıyo ? bide programın kısayolunun üstünde windows güvenlik duvarının simgesi gibi bişey çıkıyo. acaba uyumsuz olduğu içinmi çıkıyo bu simge ?
şimdiden teşekkürler
google, türkiye'ye vergi vermekten kaçındığı için bazı portları bloklandı. bu erişime engellenen portları da google bilinçli olarak google earth tarzı programlara yönlendirdi ki türk kullanıcılar, devlete tepki göstersin. yani kısaca devlete karşı bir tepki oluşturmayı planladılar ki bu yasak ortadan kalksın. bu sorunu ortadan kaldırmak için ufak bir ayar yapman gerekiyor. aşağıdaki linkte yazıyor.