Şimdi Ara

Windows 7 32bit internete bağlanmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
20.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 7.2009 tarihinde çıkarılmış windows 7 32 bit ultimate kullanıyorum. İnternete bağlanamıyorum. Donanımhaberde araştırdım. 40 takla attım her alternatifi denedim. şuana kadar 3er defa sürücüleri kaldırdım tekrar yükledim airties-anakart, internetten indirdim güncelanakart sürücüsünü. yönetici modu-xp uyumluluğu denedim. olması. xp yüklü olan diğer bilgisayarımda sorunsuz çalışırken bunda çalışmıyor. acaba diyorum windowsun sürümü mü eski 2009'un 7.nci ayında dvd'ye basılmış görünüyor. ? Valla bir internet için iki gündür toplamda 12-13 saattir uğraşıyorum. Bir yardım edin yoruldum

• Öncelikle Windows 7 Sürümünüz eski değil.Piyasada satılan bütün Windows 7 DVD'leri (Final Sürüm) 14 Temmuz 2009'da derlenmiştir.Ne gibi bir sorun yaşıyorsunuz? Ağ tanılama ne gibi bir sorun gösteriyor?

Edit: Yanlış anlama olmasın.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Rc var 7000 var 7600 var hepsi 14 temmuzda mı derlenmiş oluyor nasıl yani ?

Sorunum bu: "Bilgisayarınız doğru yapılandırılmış görünüyor, ancak aygıt veya kaynak(www.microsoft.com) yanıt vermiyor. " diyor.

Ayrıntıları

Windows Ağ Tanılama Yayımcı ayrıntıları

Bulunan sorunlar
    Erişim noktanız, yönlendiriciniz veya kablo modeminiz ile Internet arasındaki bağlantı kesildiErişim noktanız, yönlendiriciniz veya kablo modeminiz ile Internet arasındaki bağlantı kesildi
    Ağ geçidine erişilebiliyor, ancak Windows Internet'ten ağ trafiği alamadı. Algılandı
    Geniş bant modeminiz bağlantı sorunlarıyla karşılaşıyor Tamamlandı

Bulunan sorunlar Algılama ayrıntıları

6 Erişim noktanız, yönlendiriciniz veya kablo modeminiz ile Internet arasındaki bağlantı kesildi Algılandı

Ağ geçidine erişilebiliyor, ancak Windows Internet'ten ağ trafiği alamadı.
    Geniş bant modeminiz bağlantı sorunlarıyla karşılaşıyor Tamamlandı

Geniş bant modeminizi yeniden başlatın: 1. Modemi çıkarın veya kapatın. 2. Modem üzerindeki tüm ışıklar söndükten sonra en az 10 saniye bekleyin. 3. Modemi açın veya elektrik prizine takın. Yerleşik pili olan bir modemi yeniden başlatmak için Sıfırla düğmesine basıp, hızlı bir şekilde bırakın. Bu işlem sorunu çözmüyorsa, Internet servis sağlayıcınıza başvurun.

Algılama ayrıntıları

Tanılama Bilgisi (Ağ Bağdaştırıcısı)
    ağ bağdaştırıcısı tanısı hakkında ayrıntılar:

Ağ bağdaştırıcısı Yerel Ağ Bağlantısı sürücü bilgileri:

Açıklama . . . . . . . . . . : Realtek PCIe GBE Family Controller
    Üretici . . . . . . . . . : Realtek
    Sağlayıcı . . . . . . . . . . . : Realtek
    Sürüm . . . . . . . . . . . : 7.15.209.2010
    Inf Dosyası Adı . . . . . . . . . : C:\Windows\INF\oem6.inf
    Inf Dosyası Tarihi . . . . . . . . . : 10 Şubat 2010 Çarşamba 12:03:12
    Bölüm Adı . . . . . . . . . : RTL8168E.ndi
    Donanım Kimliği . . . . . . . . . . : pci\ven_10ec&dev_8168&rev_06
    Örnek Durumu İşaretleri . . . . . : 0x180200a
    Aygıt Yöneticisi Durum Kodu . . : 0
    IfType . . . . . . . . . . . . : 6
    Fiziksel Medya Türü . . . . . . : 14

Ağ Tanılama Günlüğü
    Dosya Adı: 4BC2E8AB-AAB3-41E2-B935-8BFD7F6E4C8F.Diagnose.0.etl

Diğer Ağ Yapılandırması ve Günlükler
    Dosya Adı: NetworkConfiguration.cab

Koleksiyon bilgileri
    Bilgisayar Adı: FEK
    Windows Sürümü: 6.1
    Mimari: x86
    Saat: 30 Ağustos 2010 Pazartesi 13:00:51

Yayımcı ayrıntıları

Windows Ağ Tanılama
    Ağ bağlantısıyla ilgili sorunları algılar.
    Paket Sürümü: 1.0
    Yayımcı: Microsoft Windows

• Sanırım yazdığımda yanlış anlama olmuş.Düzelttim.Final sürüm 14 Temmuz'da derlenmiştir.

Sorununuza gelince; Bilgisayar modemi görmüş, ayarlamış fakat internet sinyali alamıyor.
    Ağ ve Paylaşım Merkezi > Bağdaştırıcı Ayarlarını değiştirin > Ağ bağlantınıza sağ tıklayıp Devre Dışı bırakın sonra tekrar etkinleştirin bakalım çalışacak mı?
  • Onu denemiştim düzelmiyor.

bu arada belirteyim: modem yönetim paneline girebiliyorum, IP alabiliyorum(modem yönetim panelinin içinde görünüyor). Modem açısından herşey normal görünüyor yani tüm ışıkları yanıyor.

Bilgisayarda antivirüs yazılımı yok. güvenlik duvarı pasif durumda. crysis, splinter cell, adobe dreamweaver gibi programlar var.
  • Güncel hatayı ekliyorum:

Windows Ağ Tanılama Yayımcı ayrıntıları

Bulunan sorunlar
    Bilgisayarınız doğru yapılandırılmış görünüyor, ancak aygıt veya kaynak (www.games5.com) yanıt vermiyorBilgisayarınız doğru yapılandırılmış görünüyor, ancak aygıt veya kaynak (www.games5.com) yanıt vermiyor Algılandı
    Ağ yöneticinize veya Internet servis sağlayıcınıza (ISS) başvurun Tamamlandı

Bulunan sorunlar Algılama ayrıntıları

5 Bilgisayarınız doğru yapılandırılmış görünüyor, ancak aygıt veya kaynak (www.games5.com) yanıt vermiyor Algılandı

Ağ yöneticinize veya Internet servis sağlayıcınıza (ISS) başvurun Tamamlandı

Windows aygıtla veya kaynakla iletişim kuramıyor (www.games5.com). Erişmeye çalıştığınız bilgisayar veya hizmet geçici olarak kullanılamıyor olabilir.

Algılama ayrıntıları

Tanılama Bilgisi (Ağ Bağdaştırıcısı)
    ağ bağdaştırıcısı tanısı hakkında ayrıntılar:

Ağ bağdaştırıcısı Yerel Ağ Bağlantısı sürücü bilgileri:

Açıklama . . . . . . . . . . : Realtek PCIe GBE Family Controller
    Üretici . . . . . . . . . : Realtek
    Sağlayıcı . . . . . . . . . . . : Realtek
    Sürüm . . . . . . . . . . . : 7.15.209.2010
    Inf Dosyası Adı . . . . . . . . . : C:\Windows\INF\oem8.inf
    Inf Dosyası Tarihi . . . . . . . . . : 30 Ağustos 2010 Pazartesi 10:01:18
    Bölüm Adı . . . . . . . . . : RTL8168E.ndi
    Donanım Kimliği . . . . . . . . . . : pci\ven_10ec&dev_8168&rev_06
    Örnek Durumu İşaretleri . . . . . : 0x180200a
    Aygıt Yöneticisi Durum Kodu . . : 0
    IfType . . . . . . . . . . . . : 6
    Fiziksel Medya Türü . . . . . . : 14

Ağ Tanılama Günlüğü
    Dosya Adı: A1D6493D-F88F-4AA0-A521-75476CA721A3.Diagnose.0.etl

Diğer Ağ Yapılandırması ve Günlükler
    Dosya Adı: NetworkConfiguration.cab

Koleksiyon bilgileri
    Bilgisayar Adı: FEK
    Windows Sürümü: 6.1
    Mimari: x86
    Saat: 31 Ağustos 2010 Salı 00:19:55

Yayımcı ayrıntıları

Windows Ağ Tanılama
    Ağ bağlantısıyla ilgili sorunları algılar.
    Paket Sürümü: 1.0
    Yayımcı: Microsoft Windows

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fekfek -- 31 Ağustos 2010; 0:29:35 >

• windows 7 64bit yüklesem mi ne dersiniz ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ağ konumunu hatalı ayarlamışsın. ortak ağ olarak işaretleyip o şekilde ayarlamışsın. düzeltmek için denetim masası>ağ ve paylaşım merkezi> orada bank şeklinde bi simge görüyorsun şu an sen altındada ortak ağ yazıyor. ortak ağ a bas ve ağ konumunu ayarla adında açılan pencereden ev ağını seçerek ayarlarını değiştir. kapat aç muhtemelen sorun düzelecektir. bi dene bakalım.
  • iki alternatifi de denedim olmadı. daha önce denemiştim zaten teşekkürler yine de

airties yazılımı internette sorun yok diyor. windows sorun giderme ayarlar doğru diyor... ss'lar aşağıda

şuanda ip çözümlemesi yapabiliyorum.
    yani cmd'den ping google.com yazınca IP alabiliyorum. fakat devamında "request timed out" diyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fekfek -- 2 Eylül 2010; 1:04:30 >

• yardımcı olamayan arkadaşlara teşekkürler

modemini değiştirince düzeldi sorun
  • ben de birkaç gündür bu sorunla boğuşuyorum, modemi değiştirdim sorun düzeldi fakat ben eski modemi kullanmak istiyorum bu sorunun sebebi nedir ve nasıl düzeltilebilri? Çünkü normal şartlarda hiçbir sorun yok modem internete bağlanıyor telekomda bunu görüyor. Modem telekomdan ip de alıyor fakat telekom modeme ping atamıyor. Bu nasıl bir iştir acaba? Modemin hangi donanımında arıza olabilir, başka bir modemim daha var ondan parça söküp ona takabilirim.
  • aynı hatayı bende alıyorum, son iki haftadır internetimde saniyelik kesilmeler oluyordu, dün akşam ise temelli gitti diyebilirim, max 10dk interneet bağlı kalıyorum sonra kesiliyo internet. ttneti aradım alt yapıda sorun yok dediler modemden kaynaklı olduğunu söylediler, şuan kullandığım modemi ttnet vermişti gidicem 48 tl karşılığı yenisi ile değiştiricem.
  • IP numaranı girerek bilgisayarına internet kurulumu yapabilirsin.
  • fekfek arkadaşın sorununun aynısı bende de bugün ortaya çıktı. laptop internete girebiliyor fakat masaüstü pc de kendiliğinden bu sorun ortaya çıktı.
  • Meraba arkadaşlar bendede aynı sorun var 2 gündür saatlerce buna uğraşıyorum @fekfek arkadaşın paylaştığı fotoğraflar bire bir benim sorunumla aynı dediğiniz herşeyi denedim olmadı gerçi benim internetim ortak değil ev ağıydı zaten. Bizim internet şifresini herkes biliyordu bende şimreyi değiştirmek için modemi resetledim sonra şifremi değiştirdim ama internete bi türlü giremedim modemin ışıkları yanıyor internete bağlanmış gözüküyorum ama dikkat işareti veriyor sorun gider diyince geniş modem bağlantı sorunu birde erişim noktanız,yönlendiriciniz veya kablo modeminiz ile internet arasındaki bağlantı kesildi diyor. lütfen yardım edin modemi resetlemeden önce düzgün çalışıyordu yıllardır
  • bende başka sorun var, win 7 kablosuz bağlantı kopup duruyor sorun giderme deyince makineniz teredoyu yerel olarak devre dışı bırakmış diyor. allah aşkına nasıl çözülür bu sorun?
  • Bunun bir cozumu yok mu? Yardim edin lutfen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gkc09

Bunun bir cozumu yok mu? Yardim edin lutfen.

Yazılımsal bir sorun yoksa donanıma arıza olabilir. Farklı bir işletim sistemi ile deneseniz daha iyi olur.

• Kablolu internet kullaniyorum isletim sistemi win 10 bilgisayar internete bagli gozukuyo ama hicbir sekilde internete giremiyorum sorunlari gider dedigimde de bulunan sorun:
    -Erisim noltaniz, yonlendiriciniz veya kablo modeminiz ile internet arasindaki baglanti kesildi.
    -Ag gecidine erisilebiliyor, ancak windows internettet ag trafigi alamadi. Diyor
    2gundur ugrasiyorum.
    Lutfen biri yardim etsiiin.

• bende aynı sorunu yaşıyorum . bi bilen yokmu çözümünü şu Allahın belası şeyin . Çıldırtçak ya ttneti aradım bağlantınız var gözüküyo diyo . 2 dk net geliyo sonra gidiyo bidaha geliyo bidaha gidiyo . pc den kaynaklı değil gibi duruyo çünkü telefondanda giremiyorum
    @
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.