Şimdi Ara

Windows 11 25H2 REHBER | Faydalı Anlatımlar, Yeni Haberler [ANA KONU] (383. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
7.752
Cevap
217
Favori
370.952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
75 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
58. Sırada  bugün en iyi #14
Sayfa: önceki 381382383384385
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bakalım . Kıyaslarız da . Herşeye rağmen kendiniz de yapsanız sisteminiz bariz rahatlayacaktır.

Tercih meselesi ve hazıra konma meselesi .

Emek vermek te değerlidir.

Aşağıda Update sayfasında ki;

"Bu cihazın kaydını hemen iptal etme"

seçeneği seçsem windowsu yeniden yükler yazıyor sıfırdan formattan mı bahsediyor burada?

Windows 11 25H2 REHBER | Faydalı Anlatımlar, Yeni Haberler [ANA KONU]

Hcam dünkü güncelleme ile "Görev Yöneticisi" sorunu düzeltilmiş.

Defalarca kapatıp açtım hep 1 tae var.

Dünkü güncellemeden önce herkapatıp açmada bir tane artıyordu.

Artık yokWindows 11 25H2 REHBER | Faydalı Anlatımlar, Yeni Haberler [ANA KONU] 

Aynen düzelmişWindows 11 25H2 REHBER | Faydalı Anlatımlar, Yeni Haberler [ANA KONU] 

Cooler Master Case PRO5 /Ryzen7 5700X 3.4 GHZ /NOCTUA NH U 12SE/ ASUS ROG CROSSHAIR VI HERO/ /Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6700 10 GB /GSKILL FlareX DDR4-3200Mhz C14 32GB (4x8GB) /Samsung 970 PRO 512 M.2 SSD /Samsung 850 PRO 512GB Sata3 SSD /Samsung 320GB 7200RPM 16MB SATA2 HDD)SamsungHD154UI 1.5TB HDD /Seasonic GX Focus Plus 850W 80+ Gold /Viewsonic XG2401 24"1ms 144HZ

SİSTEM 2
    KASA Corsair Carbide Spec-Delta RGB AMD Ryzen 5 5600G 3.9GHz-4.4GHz, 19MB, 65W. ASUS TUF GAMING B550M-PLUS WIFI II. KINGSTON Beast Black Dual KF432C16BBK2/16TR DDR4-3200Mhz 32GB (4x8GB) C16 (16-18-18) 1.35 V. Samsung 980 NVMe M.2, 500 GB SSD, 3.500 MB/sn Okuma, 3.000 MB/sn Yazma. Seasonic Focus Plus 750W
  • Traider kullanıcısına yanıt
    Insider programından ayrılmanın ızdırap olduğuna dair eski/yeni çok sayıda şikayet ve forum postu mevcut. Siz neden Insider programına dahil olmak istediniz ki?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Muhtemelen ingilizce bir şeyleri onaylarken oldu.

Mafya gibi desene giren bi daha çıkamıyor... Mecbur Retail lisansa geçeceğim o zaman. Çünkü güncellemeyi açar açmaz ilk Insider güncellemesini indirip yüklüyor, bu sefer diğerlerini alamıyoruz...

• Windows 11 tüm güncellemeler yüklü. Ara ara synology nas cihazımı ağda göremez oluyorum. Başka pc görüyor ama benimki kafasına göre takılıyor. Güncellemelerle mi alakalı bu yoksa kaspersky antivirüs programıyla ilgili olabilirmi. Antivirüs programı ezelden beri var öncesinde yapmıyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technical_Support -- 12 Kasım 2025; 20:34:12 >

Windows 11 25H2 REHBER | Faydalı Anlatımlar, Yeni Haberler [ANA KONU]whonix
    Whonix - Superior Internet Privacy
    https://www.whonix.org

@smart1978 ne düşünüyorsun

Insider tümüne hesap olmadan da açık kaynak kodlu güvenilir biri şu komut satırlarından bir uygulama yapmış geç te olsa işinize yarar başka başlıkta önceleri bahsetmiştim :

Windows 11 25H2 REHBER | Faydalı Anlatımlar, Yeni Haberler [ANA KONU]donanımhaber forum
    Copilot+ PC ler ve Windows 11 25H2 üzerine dair herşey burada !
    https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/162168471

Ciddi bir mesele hangi imaj linkinde oldu ?

Paylaşır mısınız ben de bakacağım .

2 hafta önce şu komutla bende de var olduğunu fark ettim. Sezgilerimle bir bakayım dedim şok oldum yani sorun görselde yoktu ama gizlice görev yöneticisi kendini kopyalıyormuş kapa dendiğinde ve şişiyor da .

O yüzden kesin tespiti şu komutla

cmd den yönetici olarak

taskkill /im taskmgr.exe /f

Enter a basılır. Buradan kesin anca anlaşılır. Bir tane veya hiç olmamalı. Varsa hepsini kapattırıyor bu komut satırı .

donanımhaber forum
    https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/162423432

imaj linki ? anlamadım.

Yani bir şey olduğu yok. Sadece privacy guides'da gezerken gizlilik odaklı her telden kullanılması tavsiye edilen listede gördüm. İlginç ve güzel geldi, paylaşıp sorayım dedim. Tam yerini bulursam editlerim.

Edit: Bu sitede bir yerde görmüştüm.

https://www.privacyguides.org/en/tools/#desktoppc

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhanercan -- 13 Kasım 2025; 17:1:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Hocam defalarca görev yöneticiyi açıp kapattım.

Sonra verdiğiniz komutu cmd girdim.

not found dedi

arkada yumurtlamıyor demek 👍

MS kısırlaştırmışWindows 11 25H2 REHBER | Faydalı Anlatımlar, Yeni Haberler [ANA KONU] 

Cooler Master Case PRO5 /Ryzen7 5700X 3.4 GHZ /NOCTUA NH U 12SE/ ASUS ROG CROSSHAIR VI HERO/ /Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6700 10 GB /GSKILL FlareX DDR4-3200Mhz C14 32GB (4x8GB) /Samsung 970 PRO 512 M.2 SSD /Samsung 850 PRO 512GB Sata3 SSD /Samsung 320GB 7200RPM 16MB SATA2 HDD)SamsungHD154UI 1.5TB HDD /Seasonic GX Focus Plus 850W 80+ Gold /Viewsonic XG2401 24"1ms 144HZ

SİSTEM 2
    KASA Corsair Carbide Spec-Delta RGB AMD Ryzen 5 5600G 3.9GHz-4.4GHz, 19MB, 65W. ASUS TUF GAMING B550M-PLUS WIFI II. KINGSTON Beast Black Dual KF432C16BBK2/16TR DDR4-3200Mhz 32GB (4x8GB) C16 (16-18-18) 1.35 V. Samsung 980 NVMe M.2, 500 GB SSD, 3.500 MB/sn Okuma, 3.000 MB/sn Yazma. Seasonic Focus Plus 750W
  • OPERA Kendi kendine kapanıyor. Opera WhatsApp tepki vermiyor. Çözümü bilen varmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Extralarge -- 13 Kasım 2025; 17:32:45 >

Kesinleşmiş o halde. Güzel .

Pwa ya geçti WhatsApp kesin ondandır derim .

Abi kesinleşen ne anlamadım :) başkasına atacağın mesajları atıyormuşsun gibi geliyor son iki mesajında :D

Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.