Şimdi Ara

Windows 11 24H2 ÇIKTI! REHBER | Faydalı Anlatımlar, Yeni Haberler [ANA KONU] (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.398
Cevap
209
Favori
316.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
71 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sözde yeni olarak çıkan W10, gerçekten bu çağa göre ne kadar da eski ve işe yaramazmış onu anlıyorsun bu tarz yenilikleri görünce.

Windows 11 24H2 ÇIKTI! REHBER | Faydalı Anlatımlar, Yeni Haberler [ANA KONU]
    Windows 11 24H2 ÇIKTI! REHBER | Faydalı Anlatımlar, Yeni Haberler [ANA KONU]windows latest
    Microsoft is upgrading right-click context menus in Windows 11
    https://www.windowslatest.com/2021/07/20/microsoft-is-upgrading-right-click-context-menus-in-windows-11/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 6 Ağustos 2021; 13:48:20 >
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt

Windows 11 bilgisayarımdan, Windows 10 kullanan başka bilgisayarlara geçtiğimde o kadar demode hissettiriyor ki. Gerçekten çok demode kalmış Windows 10. Bunu 11'den geçtiğinizde çok iyi anlıyorsunuz.

• az önce bende 2016 model lenova ideapad e kurdum win 10 üzerinden eski windows insider üyelim vardı aktif edip deneyeyim dedim w11 22000.120 yi kurdu şimdiik iyi oyun falan oynamıyorum sadece film dizi intenet için kullnıyorum..çok büyük çökme olmazsa kullnırım ben bu w11i..ben açıkcası begendim gibi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reko -- 7 Ağustos 2021; 0:18:17 >
  • windows 10 üzerine yükseltme şeklinde kurulabiliyor mu?

• TiSKE kullanıcısına yanıt

evet güncelleştirme ile kuruluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Windows 11, estetik olarak apple'ın mac'inden daha kaliteli görünüyor. Umarım bir vista vakası daha yaşanmaz.

• Şuanki tek sıkıntı sistem SSD ye kurulu olmasına rağmen yavaş tepki veriyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BETA ve DEV kanalları için 22000.132 yayınlandı. Microsoft Teams için chat özelliği kullanıma sunulmuş. Geri kalan geliştirmeler hep Fix şeklinde. Sistem belirli bir stabiliteye kavuşmuş durumda. Android ve DirectStorage API'leri eklendiğinde sistem olmuş olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TMRT -- 12 Ağustos 2021; 20:36:48 >
  • Merhaba arkadaşlar PC'me format atacağım ve 11 kurmak istiyorum son en stabil sürümün indirme linkine nasıl ulaşabilirim ? Ve bu sürümleri kurunca sağ alt köşede preview falan yazıyor mu o tarz şeyleri hiç sevmiyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaiqTheLiar

Merhaba arkadaşlar PC'me format atacağım ve 11 kurmak istiyorum son en stabil sürümün indirme linkine nasıl ulaşabilirim ? Ve bu sürümleri kurunca sağ alt köşede preview falan yazıyor mu o tarz şeyleri hiç sevmiyorum.

Yazmıyor, tam sürüm çıktığında yükleyin.

• yani insider kanalından yapmam daha mı faydalı hocam ?

• Final sürümü çıkınca bizim desteklemeyen bilgisayarlarımız betadamı kalacak yoksa final güncellemesi alacak mı?

• Üreticiler yavaştan W11 desteğini vermeye başladı, Intel Wifi kartına eklemiş, Nvidia en son sürücüsüne koymuş.

@Drahmizm AHAHAH, maalesef onların elindeyiz ben bu Wifi kartını sürücü yok diye kullanamıyorum W10 altında maalesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 18 Ağustos 2021; 23:47:9 >
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt

Desteklemek için çok çaba sarfetmişlerdir :)

@MühendisMurat Windows 7 sürücüsü de mi yok :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drahmizm -- 19 Ağustos 2021; 13:14:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

Üreticiler yavaştan W11 desteğini vermeye başladı, Intel Wifi kartına eklemiş, Nvidia en son sürücüsüne koymuş.

@Drahmizm AHAHAH, maalesef onların elindeyiz ben bu Wifi kartını sürücü yok diye kullanamıyorum W10 altında maalesef.

22000.132 Sürümü Dev ve Beta ISO olarak indirilebilir.

Download Windows 10 Insider Preview ISO (microsoft.com)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drahmizm -- 19 Ağustos 2021; 20:32:52 >

• Drahmizm kullanıcısına yanıt

Israrla normal isoyu bekleyeceğim bu sefer.

Bakıyorum resmi kanallardan bir uygulamayı modern yapmışlar diye yenilik olarak bunu paylaşıyorlar, bizi mi koparıyorlar anlamadım ki. Windows 11 24H2 ÇIKTI! REHBER | Faydalı Anlatımlar, Yeni Haberler [ANA KONU] 

Hesap makinesi, Paint yeni uygulama diye paylaşmış.Windows 11 24H2 ÇIKTI! REHBER | Faydalı Anlatımlar, Yeni Haberler [ANA KONU] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 20 Ağustos 2021; 16:37:51 >
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.