Şimdi Ara

Windows 11'de performans krizi: Nvidia hotfix 581.94 sürücüsü yayınlandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Windows 11'de performans krizi: Nvidia hotfix 581.94 sürücüsü yayınlandı
    Nvidia, Windows 11'in Ekim 2025 güncellemesi KB5066835 sonrasında ortaya çıkan performans kaybı sorunları için GeForce Hotfix Display Driver 581.94 sürümünü yayınladı. Yeni sürüm, Game Ready Driver 581.80 temel alınarak hazırlanıyor ve yalnızca bu güncelleme sonrası görülen kare hızı kayıplarına odaklanıyor.

Hotfix Display Driver 581.94 sürümü yayınlandı

Kaçıranlar için performans sorunlarının Windows 11 24H2 veya 25H2 sürümüne güncelleme yapan ve KB5066835 kodunu içeren sistemlerde yaşandığı doğrulandı. Kullanıcı raporlarında, özellikle bazı oyunlarda kare hızının düştüğü ve genel bir yavaşlama yaşandığı paylaşıldı. Nvidia ise, yapılan inceleme sonucunda problemin Windows 11'in Ekim güvenlik güncellemesiyle bağlantılı olduğunu söylüyor.

GeForce Hotfix 581.94, oyuna yönelik yeni özellikler eklemiyor ve destek listesinde değişiklik bulunmuyor. Yalnızca KB5066835 kaynaklı performans düşüşünü hedefleyen bir geçici çözüm sunuyor. NVIDIA, güncellemeyi özellikle söz konusu Windows 11 paketini kurmuş ve kare hızı düşüşü yaşayan kullanıcıların yüklemesini öneriyor.

Ayrıca Bkz.Nvidia’nın gelirleri tavan yaptı: Tüm GPU’lar tükendi

Sorun yaşamayan oyuncular ise ileride yayımlanacak Game Ready veya Studio sürücülerini bekleyebilir. Grafik dışı sorunlar yaşayan kullanıcıların ise Microsoft'un ilgili yamalarını ayrıca kurması gerekiyor. Yeni sürücüye buradan ulaşabilirsiniz.

Kaynak:https://videocardz.com/newz/nvidia-releases-geforce-hotfix-driver-581-94-to-fix-windows-11-kb5066835-performance-drop

• Sonra bana diyolarki Neden Win10 devam etmekle ısırar ediyorsun geri kafalılık yapma diye amaaa al işte .

• W11 de hatasız güncelleme sayısı kaç acaba. hatalı güncelleme sayısında guinness rekorlar kitabı na felanmı girmeye çalışıyorlar acaba bu işte bir gariplik var:)

• Yıllardır donanımları katleden bir sistem stutteri osu busu bıktırdı artık okadar para verip birde bu takozu optimize etmeye çalışıyoruz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• ben windows 12 veya sıradaki işletim sistemine kadar windows 10 kullanacağım windowsun bi iyi bir kötü seri yaptığını bildiğimden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her ekran kartı sürücü güncellemesi yaptığımda bir sorun yaşıyorum.Bir programda çıkan sorunu bir araştırıyorum ekran kartı sürücüsü diyorlar.Bu kadar sık güncelleme yapmaları büyük hata,Yeterince test etmeden dağıtmamaları lazım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Nvidia'yı da mı Hindular bastı nedir? Jen-Hsun amca ne yaptı

• ridvan1903 kullanıcısına yanıt

Hangi sürümünü kullanıyorsunuz hocam, daha iyi bir sürümü var mı son sürümünden?

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.