Şimdi Ara

Windows 11 CS:GO açılış süresi hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
3.904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Windows 11'de CS:GO oyunun açılış süresi çok uzadı. Resmen 20 saniye sonra açılıyor. Windows 10 ise 2. saniye de ekrana geliyor. Bu sorunu yaşayanlar var mı ? Çözülebilir mi ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Windows 11'de CS:GO Geç Açılıyor: Nedenleri ve Çözümleri

cs go geç açılıyor veya csgo geç açılıyor sorunu, Windows 11 işletim sistemine yükselttikten sonra birçok CS:GO oyuncusunun karşılaştığı yaygın bir sorundur. Bu sorun, oyunun başlamasının alışılmadık derecede uzun sürmesine neden olarak oyuncuların oyun deneyimini olumsuz yönde etkileyebilir.

Windows 11 cs go geç açılıyor sorununun birkaç olası nedeni vardır:

• Uyumsuz Grafik Sürücüleri: Windows 11 yükseltmesiyle birlikte grafik sürücülerinin güncellenmesi gerekebilir. Güncel olmayan sürücüler, cs go yavaş açılıyor sorununa neden olabilir.
    • Arka Plan Uygulamaları: Diğer uygulamalar veya programlar arka planda çalışırken CS:GO'nun açılmasını yavaşlatabilir.
    • Bozuk Oyun Dosyaları: Oyun dosyalarındaki bozulmalar, cs go çok geç açılıyor sorununa yol açabilir.
    • Yavaş Sabit Sürücü: CS:GO'nun kurulu olduğu sabit sürücü yavaşsa, oyunun başlaması daha uzun sürebilir.

cs go geç açılma sorununu çözmek için şu adımları deneyebilirsin:

• Grafik Sürücülerini Güncelle: En son grafik sürücülerini üreticinin web sitesinden indir ve kur.
    • Arka Plan Uygulamalarını Kapat: CS:GO'yu başlatmadan önce arka planda çalışan gereksiz uygulamaları kapat.
    • Oyun Dosyalarının Bütünlüğünü Doğrula: Steam istemcisinde CS:GO'ya sağ tıkla ve "Özellikler" > "Yerel Dosyalar" > "Oyun Dosyalarının Bütünlüğünü Doğrula" seçeneğini seç.
    • CS:GO'yu Yeniden Yükle: Diğer tüm adımlar başarısız olursa, CS:GO'yu yeniden yüklemeyi deneyebilirsin.

Bu adımları uyguladıktan sonra, Windows 11'de cs go yavaş açılıyor sorununun çözülmüş olması gerekir. Sorun devam ederse, ek yardım için CS:GO destek forumlarını ziyaret edebilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Aynı sorun bende de var döndüm win10a adam olması 1 yıl gerek diyenlere hadi ordan diyordum gerçekten de öyle çok yolu var daha başka yerlerde de saçma sapan kararları soğuttu beni win 11den ( sürükle bırak engellenmesi ve sağ tık olayı )

• Ben geliştirici sürümünü kullanıyorum temmuzdan beri çok stabil ve çabuk açılıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nyanaa N kullanıcısına yanıt

Geliştirici sürümünü ben ISO olarak indirip kursam da yada güncelleme yöntemi ile kursamda yeşil ekran hataları oluyor :) Ayrıca geliştirici sürümde Faceit Anti-Cheat açılıyor mu ?

• Çok fena. 20 saniyede sadece simgesinin görev çubuğunda gözükmesi sürüyor bir de kendine gelmesi ana menüsünün görünmesi 1 dk'dan fazla.

• Hocam faceiti bilmiyorum.

Geçen gün tam sürümü kurdum PC ye anlik olarak 230 Lara kadar FPS görüyorum artık. Stabil 160-170 civarı görüyorum. Win 10 da 120 lerdeydi. Geliştirici sürümünde daha yükseğe çıktı. Tam sürümde ise dediğim gibi 160-170 stabil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen. Başka oyunları denedim fakat onlarda böyle geç açılma problemi yok gibi. Dediğin gibi 20 saniye sonra görev çubuğunda görünüyor, sonra siyah ekrandan oyun içi menüye gelmesi de 5 saniyeyi geçiyor :D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 10 Oyun Modu Sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • windows 11 tam oturunca bu da en az 6 ayı bulur o zaman kurmanızı tavsiye ederim.

• cs go ssd ye kurulu oldugu halde hdd miş gibi geç giriyor oyuna

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.