Merhaba, Windows 11 işletim sistemine sahip bir laptop kullanıyorum ve uzun süredir Bluetooth ile ilgili bir sorun yaşıyorum. Bazen herhangi bir cihaza sorunsuz bir şekilde bağlanabiliyorum, ancak bazı durumlarda aşağıdaki problemlerle karşılaşıyorum: Bilgisayarımı açtığımda Bluetooth özelliği tamamen kayboluyor ve aygıt yöneticisinde de görünmüyor. Bu durumda genellikle bilgisayarı yeniden başlatmam gerekiyor. Bazı durumlarda Bluetooth ile başarılı bir şekilde bağlansam bile, bir süre sonra bağlantı kendiliğinden kopuyor ve Bluetooth özelliği tamamen kayboluyor. Bu da beni tekrar bilgisayarı yeniden başlatmaya zorluyor. (Örnek olarak xbox controllerımla bağlanıp bir süre oyun oynadıktan sonra lag varmış gibi tepkilerime geç cevap veriyor veya Bluetooth hoparlör bağladıktan bir süre sonra ses hiç gelmiyor) Windowsu ayarlardan sıfırladım ve sorunum yine çözülmedi hatta şimdi Bluetooth hiç yok :D Bu sorunun neden kaynaklandığını ve nasıl çözülebileceğini bilen var mı? Yardımcı olabilir misiniz? Teşekkürler. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aknhrmn -- 30 Mart 2025; 19:13:42 > |
Bildirim