Şimdi Ara

Windows 10u 2 Gündür Kullanıyorum Görüşlerim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 2 gündür Windows 10 DP kullanıyorum öncelikle şunu söylemeliyim 2 gündür 8i açmadım her türlü işimi 10 üzerinde yaptım.8 ilk kurduğumda ekran kartını tanımamıştı kendim driver yükledim doğal olarak ama fps rezaletti direk 7ye dönmüştüm. 8.1 çıktığındada sürücü sorunu yaşadım kısaca benim için hiç iyi bir deneyim olmadı.8in betalarıda hatalıydı ve kötüydü CP sürümü 2saatte bir donuyordu resetliyordum illa yani kısaca tam sürümünü dahi kullanamadan 8den soğumuştum. 10 u kurdum WP ile gayet uyumlu çalışıyor mağaza ve temaların vs. senkron olması konusunda ama esas olay ne fps sıkıntısı yaşadım nede bir donma gördüm.Yani MS 10u gerçekten yapmış ve tam sürümüde bence sıkıntısız olacak.8 baştan savma ve çok sorunluydu.Açılış hızıda 8den daha iyi ve anında kapanıyor.Uyumsuzluk yapan program ve oyunda çıkmadı.

• Merhaba,

Kaspersky kullanabiliyor musunuz? Ve ya kullandığınız bir anti-virus programı mevcut mudur?

Hiç bir şekilde Kaspersky'ı kuramadım.
  • Ben de 2 gündür kullanıyorum sıkıntısız herşey normal çalışıyor... Sanırsınız alfa beta değil final sürüm... Windows 10 windows 7' nin yerini doldurabilecek gibi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serdarkekik

Merhaba,

Kaspersky kullanabiliyor musunuz? Ve ya kullandığınız bir anti-virus programı mevcut mudur?

Hiç bir şekilde Kaspersky'ı kuramadım.

kaspersky 7den 8e geçerkende sıkıntılıydı 10 için çıkacak sürümünü beklemeniz gerekiyor ben win defender kullanıyorum harici programa gerek yok oyun oynarkende sıkıntı çıkarıyorlar zaten.

quote:

Orijinalden alıntı: SysEdit

Ben de 2 gündür kullanıyorum sıkıntısız herşey normal çalışıyor... Sanırsınız alfa beta değil final sürüm... Windows 10 windows 7' nin yerini doldurabilecek gibi...

Aynen öyle.Ben yinede dolduramaz diye düşünüyorum kutulu tasarımı sevmeyen bir sürü insan var şahsen ben kutularla gayet mutluyum start menüsünü de kullanmıyorum eski metro ui daha güzel.

• Windows 8.1'de Metro'ya alışmıştım hocam. Şimdi bu Start daha garip geldi bana. Windows 8.1'e geri döneceğim geçen sene Windows 8 kullanmıştım Developer Preview'u falan. Umarım bu sürümün finalinde daha çok geliştirilme yapılmış olur. Bugün Windows 8.1'e geri döneceğim. Sadece önizlemek için yükledim. Şu normal programlar ile uygulamalar hala karışıklık çıkarıyor hepsi bir arada falan garip geliyor bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iMonster

Windows 8.1'de Metro'ya alışmıştım hocam. Şimdi bu Start daha garip geldi bana. Windows 8.1'e geri döneceğim geçen sene Windows 8 kullanmıştım Developer Preview'u falan. Umarım bu sürümün finalinde daha çok geliştirilme yapılmış olur. Bugün Windows 8.1'e geri döneceğim. Sadece önizlemek için yükledim. Şu normal programlar ile uygulamalar hala karışıklık çıkarıyor hepsi bir arada falan garip geliyor bana.

Onu değiştirebiliyorsunuz bende çok alıştığım için yeni halini sevmedim.Resimdeki gibi yapın ayarları eski full screen metro ui etkinleşiyor.

• başlatı eski haline getirebiliyoruz da metro uygulamalarının pencerede açılmasını engelleyebiliyormuyuz. pencerede açılınca güzel olmuyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Win 8.1 çok yavaş açılıyor.
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: oktayakgoz

başlatı eski haline getirebiliyoruz da metro uygulamalarının pencerede açılmasını engelleyebiliyormuyuz. pencerede açılınca güzel olmuyor

surekli olarak nasıl oluyor cozemedim ama her sefer soldaki uç noktadan full screen yapabiliyorsunuz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • her açtığımı üç noktadan halletmek sorun oluyor. sorun derken yorucu. mesela mağazada sağa sola kaydırma gerekiyor pencerenin içinde olduğu için aşağı yukarı kaydırım yapıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: oktayakgoz

her açtığımı üç noktadan halletmek sorun oluyor. sorun derken yorucu. mesela mağazada sağa sola kaydırma gerekiyor pencerenin içinde olduğu için aşağı yukarı kaydırım yapıyor

bilmiyorum eğer bu özellikleri rtm sürümünde eklemezseler cidden kötü olur çünkü pencerede açılan metro applar gerçekten çok kötü.
  • açmayın-bağıran-karı kullanıcısına yanıt
    Windows aktivasyon durumu nedir?

Bendeki durum vahim, aktive olmuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Theologist

Bende kendisi etkin olarak kuruldu indirme sayfasındaki keyi denediniz mi?
  • Theologist kullanıcısına yanıt
    Bende windows is activated yazıyor ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: açmayın-bağıran-karı

quote:

Deniyorum ama kabul etmedi, key istemedi kurarken.

Sanırım sıfırdan kurmam gerek.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: açmayın-bağıran-karı

quote:

Deniyorum ama kabul etmedi, key istemedi kurarken.

Sanırım sıfırdan kurmam gerek.

Bendende istemedi ama activated yazıyor.Bir sorun çıkartacağını sanmıyorum ama istiyorsanız yeniden kurabilirsiniz.Bu arada Nisanda bitiyor deneme.

• Pencere olarak açılan Metro uygulamaları çok saçma oldu ya. Ne anlamı kaldı o zaman Windows 7 varken ne güzeldi şimdi Metro ve Normal arayüz tam karışıklık.
  • Ben beğendim. Pencere şeklinde olması birinden diğerine geçişi kolaylaştırıyor. Denemedim ama kopyala yapıştır da yapılabiliyormuş.
  • Windows 8.1 kullanıcıları 10u ücretsiz mi alacaklar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • coolsten kullanıcısına yanıt
    Orası ken değil ama öyle bir söylenti var.
  • Ben ilk çıktığı günden beri kullanıyorum. Sadece program uyumluluklarında sorun çıktı. Yaklaşık 35 tane program kurdum sadece 4 tanesinde sorun yaşadım. Onların yerine de eşdeniklerini kurdum. Böylece sorunumda kalmadı.

ilk önizleme sürümü olmasına rağmen sorunsuz çalışıyor. Kurup denemenizi tavsiye ederim.

Zaten ne kadar kullanırsanız microsofta o kadar geri bildirim gider ve sorunlar düzeltilir. Bu sayede PC'inizde final sürümünü o kadar sorunsuz kullanırsınız.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.