Şimdi Ara

Windows 10 Yükseltmek ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
4.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: oduranli

:)
    hem korsan kullaniyorsunuz hem de sorunlu diyorsunuz iyiymis. Acaba yasadiginiz sorunlarin bir cogunun korsan kullanimdan kaynaklandigini biliyor musunuz?

hehe sonradan farkettimde değiştirmeye üşendim :D eğer güzel olursa win 10 mecbur 8 alıcaz
  • crackl windows 7 den windows 10 geçince tekrar anahtar vs ister mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IGGY AZALEA

crackl windows 7 den windows 10 geçince tekrar anahtar vs ister mi?

Muhtemelen
  • arkadaşlar korsan kullanıcılar windows 10'a ücretsiz yükseltme yapamayacak!!
  • şimdi arkadaşlar bir sorum var. bendeki win 8 korsan. dreamspark üye oldum hesap oluşturdum şuan Windows Embedded 8.1 Industry Pro with update 64 bit indiriyorum.Bu windowsu kurduktan sonra ikon gelirmi? Çünkü microsoftun kendi sitesi veriyo cd keyi?
  • Win 10 a yükseltmek değil de sıfır kurulum yapma imkanı yok mu ?

Sevmiyorum upgrade
  • Arkadaşlar bugün W10 güncellemesi geldi ancak yapıp yapmamak arasında tereddütteyim. Upgrade etsem yüklü olan her şey silinecek mi yoksa her şey olduğu gibi kalacak ama tasarım mı değişecek?
    Reverse your free upgrade desem hemen mi güncelleyecek? Panelde Temmuzun 29'dan sonra gelen bildirimle güncelleyin gibi bir yazı okudum da. Cevaplarınızı bekliyorum.

Edit= Reverse your free upgrade dedim ve bir şey olmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi destopret -- 10 Temmuz 2015; 16:52:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: destopret

Arkadaşlar bugün W10 güncellemesi geldi ancak yapıp yapmamak arasında tereddütteyim. Upgrade etsem yüklü olan her şey silinecek mi yoksa her şey olduğu gibi kalacak ama tasarım mı değişecek?
    Reverse your free upgrade desem hemen mi güncelleyecek? Panelde Temmuzun 29'dan sonra gelen bildirimle güncelleyin gibi bir yazı okudum da. Cevaplarınızı bekliyorum.

Edit= Reverse your free upgrade dedim ve bir şey olmadı.

Hayır, bilgiler gitmiyor. Güncelleyebilirsin ama yine de yedek almak her zaman için faydalıdır.
  • cagdas70 kullanıcısına yanıt
    Bilgiler derken yüklü mesela cs6 master seti falan silinmeyecek mi?
  • hayır
  • quote:

Orijinalden alıntı: .:Heredot:.

quote:

Orijinalden alıntı: MRT_

Evet aynen anladığın gibi dostum. 1 yıl içinde yükseltirsen sonsuza dek ücretsiz olarak senin olacak. Yalnız Windows 8 e yükseltme gelmez onu 8.1 e güncellemen gerekiyor. Win 7 de Servis Pack 1 olması lazım.

peki diyelimki windows 8 sahte yinede sonsuza kadar kullanabilirmiyim ? öyleyse eğer windows 8.1 pro yükler windows 10 pro ya geçerim

8.1 pro daha dun indirdim 4 gb mi ne 10 ciktiginda 10 da ayni sekilde indirilicek ayrica 8.1 pro ile 8.1 basic yada home arasinda daglar kadar fark yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: toress86

quote:

Orijinalden alıntı: .:Heredot:.

quote:

Orijinalden alıntı: MRT_

Evet aynen anladığın gibi dostum. 1 yıl içinde yükseltirsen sonsuza dek ücretsiz olarak senin olacak. Yalnız Windows 8 e yükseltme gelmez onu 8.1 e güncellemen gerekiyor. Win 7 de Servis Pack 1 olması lazım.

peki diyelimki windows 8 sahte yinede sonsuza kadar kullanabilirmiyim ? öyleyse eğer windows 8.1 pro yükler windows 10 pro ya geçerim

8.1 pro daha dun indirdim 4 gb mi ne 10 ciktiginda 10 da ayni sekilde indirilicek ayrica 8.1 pro ile 8.1 basic yada home arasinda daglar kadar fark yok

Onda fark yok ama win 10 da var iste olayi anlamamissin :D yoksa orjinal windows 8 den neden vazgeceyim :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• MRT_ kullanıcısına yanıt
    Bende de şöyle birşey oldu. Orj windows 8 im vardı. Medya center aldım bir de para vermeden. yeni bir anahtar yolladı. Ama sonra MC ile işim olmadığından eski anahtarımı kullanmaya devam ettim. Benim de iki tane olmuş olabilir mi?
  • Hobar kullanıcısına yanıt
    Orj. Win 8'in üzerine MC açığı varken verilen yeni anahtarı girseydin olurdu bildiğim kadarıyla bu açığı sonradan kapattılar ama yapan yaptı. Yeni anahtarı girip yeni mc anahtarın ile bir pc lisanslanırdı. Diğer orj lisans anahtarın ile de diğer bir PC yi lisanslayabilirdin. (retail lisans numarası olmak şartıyla)
  • 1) Vatan Bilgisayardan geçen sene samsung lap top aldım. Win 8 kuruluydu kendiliğinden. Win 8.1 Single Language yükseltmiştim microsoftun sitesinden.
    Bugün win 10 yükseltmek ister misin ücretsiz diye sordu lap top. Şimdi bu gerçekten bedava değil mi 1 sene sonra '' hadi koçum kullanmaya devam etmek için para ver'' demez değil mi?

2) Intel(R) Core(TM) i5 1.70 Ghz işlemci.
    RAM 6 GB
    Benim bu samsung cihaz win 10'u kaldırır mı? Performansta yavaşlama falan olur mu? Sizce geçmeli miyim

Teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.