Şimdi Ara

Windows 10 uefi kurulum sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
2
Favori
38.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Bu eskimiş ama hala kullanımda olan konuya bir güncelleme yapayım, Rufus ile Windows 10'un uyumundan Windows 10'un kendi USB/DVD yapma arayüzü daha uyumlu, Rufus ile bunu yapınca hata yapma yüzdesi kendi aracına göre daha yüksek olduğu için bir teknisyen olarak da ben kendi aracını şiddetle tavsiye ederim, aslında Rufus ile Windows 7 gibi sınırlı sayıdaki eski işletim sistemleri önyüklemeli olarak yapılabilir, W 10 için en kolay ve en iyi yöntem kendi arayüzünü kullanmaktır böylece GPT mi yaptım veya hatamı yaptım diye düşünmezsiniz çünkü hepsini otomatik olarak yapıyor zaten. Format atarken GPT bölümü oluşturmaktan söz etmedim yanlış anlamayın o diğer videoda paylaşılmış zaten. İyi forumlar.

    Windows 10'u İndirin (microsoft.com)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iyi_biri -- 7 Şubat 2021; 0:10:41 >




  • DoubleDragon D kullanıcısına yanıt

    @Double Dragon Windows 10'a yükseltme yaparken sorun yaşamadığınızı belirtmişsiniz o konuda bir şey diyemiyorum ama benzer bir konu olan W 10'dan W 11'e yükseltmeye ugun bir bilgisayarım olmasına rağmen Microsoft un Ryzen 7 1700x işlemcimi dışarıda bırakmış olması Windows 11'e geçiş yapmamı engelledi fakat çok fazla bir şey kaybettiğimi düşünmüyorum çünkü her işletim sistemi yeni çıktığında bir çok sorunla birlikte gelir bunu W 10'da yaşadık zaten W 11'in oturabilmesi stabil kararlı olarak çalışabilmesi için en az bir kaç yıl olduğunu şimdiden söyleye bilirim.

  • iyi_biri kullanıcısına yanıt

    Evet, Windows 10'a yükseltme yaparken sıkıntı yaşayanlar oldu ama ben hiç hata ile karşılaşmadım. Windows 11 yükseltmelerinde ise Microsoft bir takım şartlar koydu. Onları aşmanın yolları var ama ben yükseltmeye teşebbüs dahi etmedim. Sizin de dediğiniz gibi Windows 11'in istikrarlı hale gelmesi için daha zaman var.

  • DoubleDragon D kullanıcısına yanıt

    Aynen İngilizce olarak verenler olmuş bizde ise bunu Türkçe olarak paylaşan varmı bilmiyorum ama olacaktır.

    pcteki
    How To Bypass TPM, Secure Boot, and CPU check on Windows 11 Installation
    https://pcteki.com/index.php/2021/10/27/how-to-bypass-tpm-secure-boot-and-cpu-check-on-windows-11-installation
    pcTEKIyoutube
    For more details just visit this link .....https://pcteki.com/index.php/2021/10/27/how-to-bypass-tpm-secure-boot-and-cpu-check-on-windows-11-installation/
    https://www.google.com/sorry/index?continue=https://www.youtube.com/watch%3Fv%3D3KhKXAM-PcA&q=EgQuLZpEGPjr540GIhDnsdbIvPz8tOdzSnjNw0mKMgFy

    2'ci bir yöntem daha var ama ben bunları denemedim ve deneyecek olan varsa riskleri almış demektir beni sorumlu tutamaz.

    techidence
    My Computer Is Not Compatible with Windows 11: How To ByPass The Installation Requirements
    https://www.techidence.com/my-computer-is-not-compatible-with-windows-11-how-to-bypass-the-installation-lock/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iyi_biri -- 15 Aralık 2021; 17:17:22 >




  • iyi_biri kullanıcısına yanıt

    Bol miktarda Türkçe kaynak da var. Temiz kurulum yapmak isteyenler için ise en kolay yol; Windows 11 iso dosyasını Rufus'la USB belleğe yazdırmak. Microsoft'un koyduğu engelleri aşmak için Rufus'ta ayarlar mevcut. Yükseltme yapmak isteyenler için ise Microsoft bile nasıl yapılacağını açıkladı.  

  • DoubleDragon D kullanıcısına yanıt

    Bence şimdilik Windows 11'e gerek yok çünkü yeni çıktı ve oturmuş bir işletim sistemi değil kullananlar fazla sayıda hatalarla karşılaştıklarını söylüyorlar ama ileride ücretli olursa o yönden sıkıntılı olabilir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iyi_biri -- 11 Şubat 2022; 5:56:24 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.