Şimdi Ara

Windows 10'u yükleyemedim!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarımda Windows 8.1 64 Bit pro kullanıyordum ve çok merak ettiğim için, arkadaşlarım da merak ettikleri için kur, bakalım dediler. Ama ne kadar uğraşırsam uğraşayım bir yerden sonra yarıda kesildi ve öylece kaldı hemde hiçbir hata raporu vermeden. İlk önce Windows Uptade üzerinden güncelleyerek denedim, Windows 10 yükleniyor, bilgisayarınız birkaç defa yeniden başlayacak kısmı %100'e kadar doluyordu, sonra yeniden başlayınca siyah ekranda kaldı. Saatlerce bekledim ama siyah ekran dışında birşey gelmedi ekrana. Sonra sıfırdan kurulum yapayım dedim Windows 10 TR 64 Bit sürümü indirdim, DVD'ye yazdırdım. O da boot olmadı, bir flash bellek ile boot özelliğiyle girdim. Orada da Windows Dosyaları Yükleniyor kısmına kadar doldu, sonra yeniden başlayınca bu seferde açılış ekranında Windows Technical Preview kısmında kaldı ve yine siyah ekran geldi. Orada da hiçbir şey olmadı, ne ileri ne geri gitti.

Sonra pes ettim ve eski Windows 8'i yeniden yükledim. Bu konularda az çok bilgim var daha önce Windows 8 Beta ve Windows 8.1 Beta yüklemiştim aynı bilgisayarda ve hiçbir sorun olmamıştı. Acaba Microsoft'un sitesinde ki sürüm mü hatalı dedim ama yükleyen arkadaşlar var. Birde masaüstü bilgisayara yüklemeyi deneyeceğim ama Hard Disk'te birden fazla "bad sector" olduğu için korkuyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.