Şimdi Ara

Windows 10'u aktif etmek için 8.1 key'i işe yarar mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar sıfırdan windows 10 kurmayı düşünüyorum. Microsoft'tan imaj dosyasını falan indirdim. Ama şu an kullandığım 8.1 Orjinal değil. KMSpico diye birşeyle aktif etmiştim nasılsa Windows10 çıkacak diye. Şimdi ben g2a'dan 47tl ye 8.1 pro key buldum. Bu keyi windows 10'u aktif etmek için kullanabilir miyim? Yoksa O keyle ik önce orjinal 8.1 kurup. onun üstüne mi Windows 10 a yükselteyim? Ama yükseltme yapmak istemiyorum sıfırdan kurmak istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alcatraz_tr -- 29 Ağustos 2015; 14:17:48 >

• alcatraz_tr A kullanıcısına yanıt
    İlk başta 8.1 yükleyeceksin temiz bir şekilde. Sonra o aldığın ürün anahtarıyla 8.1 i etkinleştirip orjinal windowsa sahip olacaksın. Sonrasında o indirdiğin imaj dosyası ile yükseltme yapacaksın. Bu yükseltmeyi format atarken değilde pc açıkkken yapacaksın. Yükseltme yapmak mecburiyetindesin yoksa windows 10 etkinleşmiyor. Yükselttikten sonra cihazın microsofta kaydedilecek. Sonra isteğe bağlı sıfırlama veya format atacaksın.

Edit: Yazmayı unuttum. Windows 10 u kurarken key kısmını atlayacaksın. Satın aldığın keyi windows 10 kurulumunda kullanamazsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RoNNiE- -- 29 Ağustos 2015; 14:36:55 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • RoNNiE- kullanıcısına yanıt
    Yükseltmeyi yaptıktan sonra formatı veya sıfırlamayı nasıl yapıcam? Yükseltmeden sonra sıfırlasam veya format atsam lisansı gitmez mi?
    Windows 10 a yükselttikten sonra cihazın kaydediliyor microsofta. Bu yüzden ürün anahtarına gerek kalmıyor. Format atmayı bilmiyorsanhttps://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=108566413&p=1#108566413 burdan ilk sayfada 3. mesajda var anlatımı.

• quote:

Orijinalden alıntı: RoNNiE-

Windows 10 a yükselttikten sonra cihazın kaydediliyor microsofta. Bu yüzden ürün anahtarına gerek kalmıyor. Format atmayı bilmiyorsanhttps://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=108566413&p=1#108566413 burdan ilk sayfada 3. mesajda var anlatımı.

Format atmayı biliyorum da benim pc toplama. belli bir marka model değil. :)
    Toplama olması bişey değiştirmiyor :) Anakart a göre lisanslanıyor muhtemelen.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.