|
merhaba arkadaşlar benim son 1 aydır yaşadığım çok farklı bir sorunum var ssdye temiz kurulum yaptığım windows 10 pro ile bilgisayar 2 dakika gibi çok uzun bir sürede açılıyor aynı ssd ile yaklaşık 3 yıldır windows 10 kullanıyorum ve açılması 15 saniye sürüyordu. aynı temiz kurulumu bilgisayarımda boşta duran 500gb hard diske yaptım ve açılması 50 saniye falan sürdü. ssd bozuldu herhalde diyip samsung 250gb 870 evo aldım ve sonuyç aynı yaklaşık bir aydırr neredeyse her gün format atıyorum bi hard diske bi ssdye sonuç hep aynı. bilgisayar ilk açılışta o kadar yavaş ki şu dönen yuvarlaklar can çekişiyor ama işin garibi açıldıktan sonra hiçbir şey yokmuş gibi canavar gibi çalışıyor neye tıklasam saniyesinde açıyor. hadi sürücü falan çakışması diyicem ya da herhangi bir windows güncellemesi bozuyor falan ama aynı şeyleri hard diskle yapınca normal. bios güncel ayarları aynı denemediğim şey kalmadı. nette araştırma yapınca bu sorunu yaşayan tek bir kişi bulabildim o da başka bir foruma bilgisayarı satıp yeni bilgisayar alınca sorunum çözüldü yazmış :) bu konuyla ilgili bir şeyler önerebilecek bilgisi olan arkadaşlar varsa yardımlarını bekliyorum. |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler