|
Merhabalar iyi forumlar, Bilgisayarımda windows10 kullanıyorum, bugün bilgisayarı açmak istediğimde şifreyi girdikten sonra masaüstü gelmedi siyah ekranda kaldı. Ctrl+Alt+Del görev yönetici falan çalışıyor. Hatta görev yöneticisi ~ çalıştır ~ explorer.exe yi de denedim ama bir şey değişmedi. Aygıt yöneticisinden görüntü bağdaştırıcılarını kaldırdım getirdim o da olmadı. Hiç bir şekilde masaüstüm gelmiyor. Bir gün öncesinden adını unuttuğum bir .dll indirdim ondan dolayımıdır bilmiyorum. Aklıma pek bir şey gelmiyor. Formatsız çözüm yolu arıyorum. Fikirlerinizi yardımlarınızı bekliyorum. ![]() (fotoğraf güvenli moddayken çekildi) Edit: Aygıt yöneticisinden ekran kartını kaldırdığımı/ devre dış bıraktığımı belirtmiştim. İntel grafik kartıyla da aynı sorunu yaşıyorum. Problemin donanımsal olmadığını düşünüyorum. Görev yöneticisindeki işlemler/hizmetler/ayrıntılar bölümünde explorer.exe dosyası bulunmuyor. Yani yeni problemim “explorer.exe” nasıl geri gelecek? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s.krsat -- 12 Eylül 2021; 5:56:50 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

Hızlı