Şimdi Ara

Windows 10 sıfırlama sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
3.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Windows 10 üzerinden kurtarma seçeneğinden sıfırlama işlemi yapıyordum.Beklenmedik bir şekilde yeniden “Bilgisayar beklenmedik şekilde yeniden başlatıldı veya beklenmeyen bir hatayla karşılaştı. Windows yüklemesi devam edemiyor. Bilgisayar beklenmedik şekilde yeniden başlatıldı u yüklemek için bilgisayarı yeniden başlatmak üzere tamamı tıklatın ve yüklemeyi yeniden başlatın." Hatasıyla karşılaştım shift + F10 ile regeditten setup.exe 1 olan değerini 3 yaptim ve bilgisayar döngüye girdi.Hazırlanıyor yazısı geliyor ardından saliselik mavi ekran da Windows hazırlanıyor %64 yazıp tekrar res atıyor.Bios girmiyor.Bios girebilmek için bios pilini söküp 1 kerelik giriş yapabiliyorum her seferinde Sökmem gerekiyor.Bios dan olabilecek herşeyi denedim boot menüye giriş yapamıyorum.Format atmak icin Bios girip usb 1. Siraya aliyorum ama çıkınca gene restart döngüsü başlıyor.System recovery de girmiyor. Hiçbir işlem gerceklestiremiyorum.

Lenovo z580 model laptop kullanıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sizin sorun çok değişikmiş hocam. bir kre eski masaüstünde bios sıralamasını göz ardı edip sürekli harddisk ten deneyen pc olmuştu. harddisk i söktüm öyle denedim mecburen flashı gördü akabinde harddiski taktım o andada harddisk e yüklemeye başladı. ama sizinki çok daha sıkıntılı. kolay gelsin.
  • Lenovo cihazınızı düzeltmeniz mümkün diğer diz üstü cihazlara oranla çok daha kolay. öncelikle bilgisayarınızın işletim sistemi maalesef çöp olmuş o neden ile 1 adet uefi kurulum özelliğine sahip Windows 10 kurulumu içeren flash disk yapmanız lazım. Daha sonra lenovo cihazların üzerinde toplu iğne ile basılabilecek şekilde düğme var cihazın power butonuna basmadan direk bu düğmeye basarsanız cihaz direk bios erişimine imkan sun ar burada başlangıç ayarlarını düzenledikten sonra flash diskinizden kurulumu yapabilirsiniz. bu olay sizinle alakalı değil Windows 10 bazen aldığı güncellemeler nedeni ile recovery kısmını bozabilmektedir sizdeki durumun aynısını 1803 ve 1703 güncellemeleri çıktığında yaşamıştım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.