Şimdi Ara

Windows 10 22H2 Rehberi | 10 EYLÜL 19045.4894 | Resimli Anlatımlar | Araçlar [EFSANE KONU] (229. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41.705
Cevap
607
Favori
1.791.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
120 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 227228229230231
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Windows 10 amd catalyst control centeri 1 2 saniye de açıyor,windows 8.1 de açınca gelmesi çok uzun sürüyordu ve kasıyordu.Windows 10 la mı alakalı,yoksa ati mi ayar çekmiş,tam olarak bilemesem de söyleyeyim dedim
  • Tek merak ettigim sey. Windows 7 de d klasorunde cok fazla fotografim vardi onlar silincek mi ? Unutup onlari yukseltmeye basladim :(

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ben lisansıma baktığımda toplu etkinleştirme, 25.01.2016 lisans sonlanacak diyor. Napacağım o vakit geldiğinde?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dexter Morgan

Arkadaşlar ben lisansıma baktığımda toplu etkinleştirme, 25.01.2016 lisans sonlanacak diyor. Napacağım o vakit geldiğinde?

Yeniden lisanslayacaksın
  • Bende hala rezerve yazısı var indirme gelmedi normal mi acaba?
  • Gök Gürültüsü kullanıcısına yanıt
    catalyst 'i sen mi yükledin otomatik mi geldi?

Sistem'den baktım, ekran kartı sürücüsü yüklenmiş gözüküyor ama masaüstü sağ tık yaptığımda eskiden catalyst çıkardı şimdi çıkmıyor. sende de böyle mi*
  • valla ben yükseltme yaptım performans olarak sıkıntı olan hiç bir durum yok.
  • otomatik güncellemeyi kapamanın bi yolu varmı
  • bu sağ alt köşede windows 10u al ibaresi çıkmadığında nasıl yapıyorduk ?
  • Başlat >> AYARLAR >> Güncelleme ve güvenlik >> Kurtarma Altındaki >> Bu Bilgisayarı Sıfırla seçeneğini seçip sifirlamaya başladım 2 saattir bu bilgisayar sıfırlanıyor %99 da kaldi ne yapmam lazim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: spookytr

catalyst 'i sen mi yükledin otomatik mi geldi?

Sistem'den baktım, ekran kartı sürücüsü yüklenmiş gözüküyor ama masaüstü sağ tık yaptığımda eskiden catalyst çıkardı şimdi çıkmıyor. sende de böyle mi*

Son ekran kartı sürücüsünü yükleyince otomatik olarak geldi hocam,sağ tık yapınca çıkıyor
  • Arkadaşlar mrb.komutanımın bilgisayarına windows 10 pro atıcam.Microsoftun yayınlamış olduğu linklerdn 64 bit indirdim.İso dosyası hazırlayıp temiz kurulum yapmak istediğim zaman key girme var mı kurulum aşamasında ?
  • Benim iso hatalımı ºimdi ondan mı olmuyor dersiniz.
    Ama baºka yerlerde daha farklı değerler var.

Windows 10 pro x64
    Boyut : 3,00 GB (3.226.075.136 bayt)

Windows 10 22H2 Rehberi | 10 EYLÜL 19045.4894 | Resimli Anlatımlar | Araçlar [EFSANE KONU]
  • quote:

Orijinalden alıntı: gonuldagi

Benim iso hatalımı ºimdi ondan mı olmuyor dersiniz.
    Ama baºka yerlerde daha farklı değerler var.

Windows 10 pro x64
    Boyut : 3,00 GB (3.226.075.136 bayt)

Windows 10 22H2 Rehberi | 10 EYLÜL 19045.4894 | Resimli Anlatımlar | Araçlar [EFSANE KONU]

Benimki de 3.226.075.136 bayt
  • Bilgisayarım Lenovo v570 parmak izi okuyucusu hariç bütün driver'ları otomatik olarak kurdu(Win10Pro64bit).Öncesinde yanlışlıkla Home32bit kurmuştum.Hiçbir driver tanınmamıştı,bence pro sürümde daha fazla driver desteği var yada 32-64bit farkından kaynaklandı.Sistem çok güzel hızlı çalışıyor. Windows hello aktif değil sadece,kullanan varmı hello'yu ? Pin ile giriş yapıyorum şuan oturuma, kamera ile oturum açmak çok güzel olurdu aslında.
  • skyw@lker S kullanıcısına yanıt
    Yok dostum ben şahsen denedim lisans felan istemdi halen aynı.
  • Hocam benim pc güncelleme yapmıyor şu hatayı alıyorum yardımcı olursanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ofglr -- 1 Ağustos 2015; 12:06:47 >
  • arifakinti A kullanıcısına yanıt
    Fpsde düşüklük var mı peki sizde. Bende şuan gta 5 ve lolde fps düştü bâya
  • kacak363 K kullanıcısına yanıt
    bekle orada uzun süre kalıyor ama sıkıntı yok. bende de oldu bekledim hiç ellemedim. 2 saat kadar sonra bitti :)
  • Evet dostum bende öyle yaptım önce yükseltme ardından sıfırlama ve şuan sistem gayet hızlı .
    Ancak bir sorum var cmd ye slmgr.vbs -xpr yazarmısınız bir .
    Lisans kalıcı olarakmı yazıyo ne yazıyo bakarsanız sevinirim .
  • 
Sayfa: önceki 227228229230231
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.