Şimdi Ara

Windows 10 22H2 Rehberi | 10 EYLÜL 19045.4894 | Resimli Anlatımlar | Araçlar [EFSANE KONU] (1421. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
41.705
Cevap
607
Favori
1.790.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
120 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 14191420142114221423
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben kurulum ekranında mouse ve klavyeyi bir türlü çalıştıramadım ? her ikisi de usb . başına gelen çözüm bilen birisi var mı acaba ?
  • Beyler benim build şu şekilde. eskimi? oyun modu güncelleştirmesini içeren güncelleme gelmedi?
    Güncelleme dosyalarını içeren klasörü sildim reboot yapıp gene kontrol ettim cihaz güncel diyor? bir kaç haftadır sadece defender güncellemesi geldi
    build:14393.693

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CyberZone12 -- 31 Ocak 2017; 5:36:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CyberZone12

Beyler benim build şu şekilde. eskimi? oyun modu güncelleştirmesini içeren güncelleme gelmedi?
    Güncelleme dosyalarını içeren klasörü sildim reboot yapıp gene kontrol ettim cihaz güncel diyor? bir kaç haftadır sadece defender güncellemesi geldi
    build:14393.693

sürümünüz güncel bendekide aynı oyun modu ile ilgili olan güncellemeye daha var

• quote:

Orijinalden alıntı: MRT_

15019 sürümünü daha yükleyemedım. Geçen hafta tüm hafta gece çalıştım gündüz uyudum vaktim olmadı. Bu hafta yüklemeye çalışıcam.

Hocam asus x550lb xo024h laptopuma en güncel sürücüleri bulmakta sıkıntı yaşıyorum yardımcı olurmusunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • blackcat67 kullanıcısına yanıt
    Eve geçince araştırır size dönerim.

Sistem geri yükleme oluşturarak Driver Easy programı ile deneyebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

Sistem geri yükleme oluşturarak Driver Easy programı ile deneyebilirsiniz.

hocam bende driver easy de yüklü fakat driver max daha fazla sürücü buluyor işin aslı 1 ay driver easy lisansı aradım bulamadım lisans ararken driver max kampanyası gördüm aldım sonrasında driver easy kampanyası oldu onuda aldım o sıra farkettim aralarındaki farkı isteyen olursa halen key alınıyor ben az önce 1 adet daha aldım ne olur olmaz
    http://drivermax.de/magazin-registration/

• i.y4114 kullanıcısına yanıt
    Bu tip programları boşuna kullanıyorsunuz driverlari kendi sitesinden indirip yedekleyip daha sonrada kullanırsınız hem daha sağlıklı olur

Bu linkten aida64 programını indir ve kur.

www.aida64.com
    Downloads | AIDA64
    https://www.aida64.com/downloads

Programı aç ve üstten Rapor/Rapor Sihirbazı/İleri/Yalnız Sistem Özeti/İleri/Düz Metin/Son

Rapor'un hepsini Cntrl+A ile seçip kopyala buraya yapıştır.

• 11 Ocak'tan beri başarısız olan bir güncelleme var. Hata kodu 0x80070002. Her gün bir kere güncelleme başlıyor ama indirmiyor bile. % 0'da kalıp sonra başarısız oldu diyor. Özellikle ağ bağlantılarımdan download ediyor mu diye kontrol ettim, download ilerlemiyor. Nasıl çözülür ki bu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnternet bağlantısını kes ve bilgisayarını yeniden başlat

Şimdi aşagidaki tam yolunu verdiğim Download klasörünün içindekileri komple sil.

C:\Windows\SoftwareDistribution\Download

İnternet bağlantısını aç ve güncelleştirmeleri tekrar denetle.

Edit: Yeni IP Sürümü
    10.0.15025.1000 (rs_prerelease.170127-1750)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRT_ -- 31 Ocak 2017; 20:1:20 >
  • quote:

İnternet bağlantısını kes ve bilgisayarını yeniden başlat

Şimdi aşagidaki tam yolunu verdiğim Download klasörünün içindekileri komple sil.

C:\Windows\SoftwareDistribution\Download

İnternet bağlantısını aç ve güncelleştirmeleri tekrar denetle.

Edit: Yeni IP Sürümü
    10.0.15025.1000 (rs_prerelease.170127-1750)

Teşekkürler, dediklerinizi yaptım indiriyor. Şu an % 48. :)

Güncelleme yüklendi, cihaz güncel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-368EFBB24 -- 31 Ocak 2017; 21:30:27 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MRT_ kullanıcısına yanıt
    Hocam merhabalar.

Yaklaşık 1 ay önce farkettiğim bir sorunu buraya yazıp fikir almak istiyorum. RST sürücüsünden midir bilemiyorum..
    Sistemimdeki 850EVO SSD den herhangi bir SSD ye veri aktarırken yada herhangi bir SSD den , sistem SSD sine veri aktarırken , veri kopyalama başlarken 400 450 Mb/s ile atmaya başlıyor.. 10 15 saniye sonra 150MB/s ye sabitliyor kendini ve bitene kadar 150Mb/s ile atmaya devam ediyor.Bunu sürekli yapıyor.. Bu kopyalama işlemi devam ederken, disk yönetimine girmek istediğimde ise kopyalama hızı 0Mb/s oluyor. Disk yönetiminden çıktığımda tekrar 450 470 MB/s oluyor 10 15 saniye. Sonra tekrar 150mb/s ye geri dönüyor.Bunun sebebini birtürlü bulabilmiş değilim..

Anakart : Asus Z87 Professional.
    RST sürümüm :14.8.12.1059
    İntel Chipset sürümü: 10.1.1.38
    Windows sürümüm : 1607 14393.693
    Tüm SSD ler AHCI ve sata 3 kablosu ile birlikte SATA 3 portuna takılı.
    HDTUNE okuma veyazma testlerim 450 500 Mb/s çıkmakta.

Acaba diyorum BİOS tan bir ayarı falan mı var ? Birşey önünü kapatıyor sanki SSD lerin..
    Bir bilginiz yada fikriniz var ise belirtirseniz çok memnun olurum..

Selamlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeneCa61 -- 31 Ocak 2017; 21:6:34 >

• Chipset sürücüsünü güncelle bakalım belki düzelir.

Hemen yapıyorum...

Fakat desteklenen chipsetlerde Z87 yi göremedim hocam.. Yine de kurayım mı ?

Eğer düzelmez ise,başka birşey geliyor mu aklınıza acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeneCa61 -- 31 Ocak 2017; 21:25:29 >
  • Evet galiba Z87 serisini desteklemiyor. Bu intel şaşırmış galiba.
    Z87 yi destekleyen en güncel sürücüyü nereden temin edebiliriz peki hocam ?

Bilginiz varmı ?
  • quote:

Chipset sürücüsünü güncelle bakalım belki düzelir.

selamlar hocam,

ben linkini verdiğiniz yerden yüklemiştim. ve anakartım sanırım hm 57 olanından. bilgisayarımın modeli dell n4030.

verdiğiniz linkte benim anakart modeli gözükmüyor. ama sürücü yüklü şu anda. sizce bu bana bir sorun oluşturur mu? ve oluşturursa ne gibi bir sorun oluşturabilir bilginiz varmı hocam?

• Sürücü yüklendi ise bir sorun oluşturmaz. Zaten desteklemeseydi yüklenmezdi.

@Ufuk_XT, yukarıda 10.1.1.38 sürüm numaralı sürücünün yüklü olduğunu söyledin.

Bu sürücü yüklü ise benim sana verdiğim sürücüde yüklenir dener misin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRT_ -- 31 Ocak 2017; 22:19:29 >
  • quote:

Sürücü yüklendi ise bir sorun oluşturmaz. Zaten desteklemeseydi yüklenmezdi.

çok teşekkür ederim :)
  • 
Sayfa: önceki 14191420142114221423
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.