Şimdi Ara

Windows 10 Pro 32/64 Bit Türkçe Orjinal Lisans 5 TL (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
7
Favori
11.825
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar kodu gelen var mı son saatlerde. Bir buçuk saat oldu, gelen giden bişey yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cmulkut -- 15 Temmuz 2018; 13:26:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sabah 9.30da sipariş verdim gelmedi hala. 5tl lik koddan aldım. Gelen giden yok. N11 üzerinden yazdığım mesaja da cevap verilmedi hala.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drilan -- 15 Temmuz 2018; 13:33:32 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6tl lik olan 5dk içinde geldi arladaşlar denemedim henüz.Az önce aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mateach -- 15 Temmuz 2018; 13:53:28 >
  • Benim kod geldi.

• Benim kod da yeni geldi. 9.30da aldım 14de geldi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Led Zeppelin L kullanıcısına yanıt
    Eminim siz aldığınız her ürünü kullanıp kullanıp sonra da bozuk (ya da gıda ürününde yiyip) diye geri iade ediyorsunuzdur..

Hırsızlığın bu kadar normal karşılandığı hatta alkışlandigi başka bir toplum yoktur dünyada.

• voodoo child kullanıcısına yanıt
    Hayatım boyunca tek kuruş haram yemedim. Aldığım ürün bozuksa bile iade ile uğraşmadığım zamanlar oldu. Nasıl elde edildiği belli olmayan bir şeyi alıp mağdur olmak hoşunuza gidiyorsa alın kullanın, bu hırsızlığa ortak olun. İnsanlar hakkında da bir şey bilmeden de yorum yapmayın. Eğer bir şeyi alıp kullanıp sorun yokken iade ettiğimi kanıtlamazsan dünyadaki en adi şerefsiz insan evladı olduğunu kabul etmek zorundasın. Şuanda bilgisayarımdaki tüm programlar helal yollardan alınmış şekilde kullanılıyor. Bana bu tür bir iftira attığın için hakkımı helal etmiyorum, Allah burnundan fitil fitil getirir inşallah.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • alıcaktım 10tl olmuş
  • Ulem bu kadarda zam yapilmazki.... % 100 zam nedir ?

• saatler içinde bindirmiş zammı
  • Bilgisayarı yeni topladım. Nereden iso indirebilirim ?

• Batmanlı Betmen kullanıcısına yanıt
    En iyisi orjinal iso indirmektir. Sonra key girersiniz, öğrenciye beleş key veriyor Ms.

• mmucit M kullanıcısına yanıt
    Bende education var zaten latopumdaydı. Şuan bu aldığımızı laptopuma girip educationu da masaüstüne kurarken girmek istiyorum. Ama aldığım zamanın üstünden 1 aydan fazla geçtiği için indirtmiyor direk.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Satın alınca indirme linki gonderiyorlar

• Batmanlı Betmen kullanıcısına yanıt
    Full program indir gibi bir siteden bir program indirdim, direkt Ms tan link alıp istediğiniz surumu indirebiliyorsunuz. Habire yeni win10 sürümleri çıkıyor, ondan link alıp indiriyorum, orjinal.

• 10 tlden aldık Artık

• xweser X kullanıcısına yanıt
    OEM lisans, aynı lisans'ı 2 kişiye verirler karışıklık olur, ona istinaden yenisini yollarım demiştir. Üretilme key ile windows aktifleştirilmez :)
  • Limonen kullanıcısına yanıt
    Hayır format ile iptal olmaz hatta otomatik tanır pc yi. O cihazın anakartı ve donanımlarına entegre olur. Başka cihzda kullanılmaz tek cihazlıktır. Cihaza ram vs. takarsanız yine algılamaz eski key..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theVerge -- 15 Temmuz 2018; 16:9:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batmanlı Betmen

Bilgisayarı yeni topladım. Nereden iso indirebilirim ?
    https://tb.rg-adguard.net/public.php
  • Fiyat 7 liraya düşmüş, maşallah kur gibi dalgalı bir seyri var 😊

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.