Şimdi Ara

Windows 10 Pro 32/64 Bit Türkçe Orjinal Lisans 5 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
7
Favori
11.825
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bize yakışmaz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • windows 7 den şaşmayın
  • ben nisan gibi almıştım böyle ucuz bir tane hala kullanıyorum bir kez etkinleştirince bir şey olacaksa bile format atana kadar bir şey olmaz windows crack'li windowsları bile etkinse bir daha blocklamıyor. Bir kez etkinleştirdiğinde formattan sonra da tekrar etkinleştirir. Hatta uefi kurulumla etkinleştirirseniz formattan sonra key girmeden otomatik lisanslı bile gelebilir. Benim kullanma mantığım her crackte virüs vardır. Crack kullanmaktansa bu daha iyidir. Malum lisanslar yüzde yüz orjinal istersen 200 tl üç aşağı beş yukarı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslanmestan -- 15 Temmuz 2018; 9:57:32 >
  • Win 7 arayanlar win 7 loader yükleyince olmuyor mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sormasi ayip ama bu; freedos bilgisayarlar icin lazim olan isletim sistemi kodu mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi kac yil önce almistim ben. Format atmakla falan bişey olmuyor. Bildiginiz orijinal lisans bunlar. Ben Microsoft Türkiye yi aradim. Onayladi keyi. Bi kere kurunca zaten yetiyor. İstediğin kadar formatla. Sorun yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Murat Alper kullanıcısına yanıt
    Keyler satılması yasak olan oem ve imagine volume lisans keyleri. Daha önce murat hocam windows 10 konusunda açıkladı zaten. Imagine keyleri zaten mühendislik ve programcılık öğrencilerine üniversite e maili ile imagine premium ile bedava dağıtılıyor. Bunlar tek bi kaynaktan farkedilince de blok olarak kara listeye düşüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SomeoneWhoCares -- 15 Temmuz 2018; 11:29:18 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekdellal

Bize yakışmaz
    Adamlıkta bugün
  • quote:

Orijinalden alıntı: mersin123

Bu mesaj silindi.
    ne zaman patlıyor peki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekdellal

Bize yakışmaz
  • fiyat 6 tl'ye çıkmış.

• Key kurduğunuz bilgisayarin anakartiyla öpüşüyor. O bilgisayara ait oluyor.

• satın alıp da keyi gelen oldu mu. benimki gelmedi henüz

• quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

ne zaman patlıyor peki ?

Patlayan mısır mı ki bu patlasın! Maksat muhabbet olsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5-6-9-10 TL
    Seç beğen al..
    Farkı nedir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi undermunder -- 15 Temmuz 2018; 13:2:3 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • nty35 kullanıcısına yanıt
    Evet gece sipariş sonrası geldi hemen.

• Yorumda mak lisans oldugu söylenmiş. Diyor ki:

MAK (Multiple Activation Key) – Çoklu Etkinleştirme Anahtarı nedir?

Ürünlerin tek tek etkinleştirilmesi için kullanılır. Her makine direkt olarak Microsoft sunucularına ulaşıp etkinleştirme işlemini gerçekleştir. Benzersiz Çoklu Etkinleştirme Anahtarı (MAK) anahtarı, ilgili Microsoft uygulamasının her toplu sürümü için her kuruluşa verilir. Her bilgisayarın Microsoft tarafından barındırılan etkinleştirme sunucularıyla bir kez etkinleştirilmesi gerekir. MAK ürün anahtarlarıyla yanında belirtilen etkinleştirme adedini belirten sayı kadar etkinleştirme yapılabilinir. Örneğin, 100 etkinleştirmeli bir MAK ürün anahtarı ile 100 kere etkinleştirme yapabilirsiniz. Bu 100 adet etkinleştirmeyi aynı makinede kullanabileceğiniz gibi farklı donanımlar üzerinde de kullanabilirisniz. Bir makineye veya farklı makinelerinize temiz kurulum yapıp, etkinleştirme gerçekleştirirseniz her etkinleştirmenizde bu sayıdan düşer.

Peki bu sayı biterse neler yapılması gerekir? MAK etkinleştirme sayınız dolmuşsa bunu arttırmanız mümkün. Daha önce bir sayı arttıtımı yapmamışsanız Microsoft Etkinleştirme Hattına ulaşarak bir ilk sayı arttırımınızı yapabilirsiniz. Eğer bu arttırımdan sonra da sayı artırımına ihtiyacınız varsa bu tür taleplerinizi bir maille Microsoft'un [email protected] adresine iletebilirsiniz. Mail içeriği ile ilgili detaylı bilgiyi bu makalenin sonunda bulabilirsiniz.

MAK, az sayıda ürün bulunan ortamlar veya taşınabilir bilgisayarlar gibi uzun süre şirket ağına bağlanmayan bilgisayarların bulunduğu kuruluşlar için uygundur.

MAK etkinleştirmesiyle, etkinleştirmenin düzenli olarak yenilenmesine gerek kalmaz. Önemli donanım değişiklikleri algılanırsa yeniden etkinleştirmeniz gerekebilir. Internet bağlantısının olmadığı durumlarda sistemleri telefonlada etkinleştirebilirsiniz. Bunun için Microsoft'un ücretsiz etkinleştirme hattını arayabilirsiniz. Microsoft Türkiye Ürün Etkinleştirme Hattı'na 0800 211 3939 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.

MAK ürün anahtarı ile etkinleştirme içinhttp://technet.microsoft.com/en-us/dd936200.aspx adresindeki videoyu izlemenizi tavsiye ederim.

Anladigim kadariyla her formatta etkinlestirme sayisi dusuyor.

• bende kaptım bir tane 5 liradan
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.