Selam windows 10 laptop kullanıcısıyım bi süredir bilgisayarımda parlaklığı değiştiremiyorum değer olarak azalıyor ama parlaklık değişmiyor internette gördüğüm bazı çözümleri uyguladım ama işe yaramadı yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler
up
Konunun üzerinden 4 gün geçmesine rağmen sorununu çözemediğini varsayarak kendimce çözüm yöntemini yazıyorum.
UP UP UP
önce aygıt yöneticisini açın açılan pencere görüntü bağdaştırıcıları seçin laptop kullandığınız için 2 ekran kartınız olması lazım. ( INTEL VE NVIDIA VEYA AMD ) inteli seçmelisin, intele sağ tıkla güncelle diyin. alttaki seçenek yazılım için bilgisayarı tara diyin. bilgisayarımdaki kullanılabilir sürücülerin bir listesinden seçmeme izin ver diyin. karşına 2 seçenek gelir inteli tekrardan seç. intele 1 tık at ve ileri de. update olurken ekran kapanır ve aygıt çıkarıldı sesi gelir, yaklaşık 1-2 sanıye sonra ekran açılır ve aygıt takıldı sesi gelir ve karşına son olarak update tamam bitti mesajı gelir. tamam diyerek o pencereyi kapa ve tekrardan parlaklık değiştirme sekmesini açarak tekrardan dene.