Şimdi Ara

Windows 10 2022 Update 22H2 Build 19045.2130 GDR (18.10.2022) (92. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.170
Cevap
81
Favori
618.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MaedHrOS

özellikle bol hardware içeren bir bilgisayar var ise en son dürümlere geçmek için hiç acele etmemek gerekiyor, 10 nisanda yayınlandığı tarihten beri KB4093112 güncellemesi ile uğraşıyorum sürekli failed hatası veriyor internette bulduğum bütün çözümleri denedim ama tek çare format gibi görünüyor, bu güncelleme yüklenmediği iin 1803 güncellemesi de yüklenmiyor güncellemeleri 32 daha pause ettim yapacak bir şey yok bütün haftamı bu saçmalıklar ile uğraşmaya ayıramam çalışmam gerekiyor.

m$ un çözüm önerileri windows 10 ile beraber iyice tutartızlaşmaya başladı hemen hemen her ciddi sorun hakkında 2-3 çözüm önerisinde bulunup sonrasında hemen sisteminizi baştan kurun diyorlar, sonrasında günler süren program kurma ve kişiselleştirme ayarları..

Alıntıları Göster
    bu postta belirttiğim sorunu çözmek için tenforums üzerinde bir kullanıcının yazdığı şu çözümü denedim ve sonunda ben kazandım.

temel olarak 1709 sürümü ile bir usb oluşturup setup.exe çalıştırarak updateleri uygulamadan mevcut sistemin üstüne kurulum yaptım bu biraz uzun sürdü.. sonrasınra KB4093112 güncellemesini microsoft güncelleme kataloğundan bularak manuel olarak kurulum yaptım ve bu işlem sorunsuz gerçekleşti. sonrasında 1803 güncellemesini yüklemek çok kolay oldu zaten.

• slm. win 10 kb4103721 güncelleme sonrası siyah ekran sorunu yaşayanlar varmıdır?genel bir problem sanırım çözüm duydunuzmu?
  • güncelleme sonrası benim ekran kartında opencl kapanmış nedense
    ekran kartı driver yeniden yükledim düzeldi (zaten yükleme esnasında ekranda bazı tuhaflıklar oluşmuştu)

yani benim anlamadığım konu ,yeni bir sistem çıkarttığında eskisinden iyi olur ,bunlar ise her çıkarttığı yeni yapıda bir şeyleri bozuyorlar ve sonrasında güncellemelerle düzeltiyorlar ama tam her şey düzelmişken hoopp yeni bir yapı yayınlıyorlar ve yeni sorunlar
  • Son güncellemeyi geriye aldım performans da düşüş olduğu için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zeewbl kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Mümkün. Daha önce benim de bir format sonrasında güncellemeden sonra pro dan home geçiş olmuştu. Aktifleştirme kısmından anahtarı yeniden girdim, pro olarak düzeldi. Bir deneyin isterseniz.

sağlıcakla
  • ring R kullanıcısına yanıt
    Şanlısınız. Home'dan pro'ya izin veriyor. Ama pro'dan home'a çevirmeme izin vermedi.

• ring R kullanıcısına yanıt
    ilginç bunu da ilk defa duydum ?
    key dediğiniz global olan keyi mi gireceğiz ?
  • Updateleri indirip elle kurduğumuz gibi nisan güncellemesinide indirip kurabileceğimiz link varmı?
  • ByAdmin kullanıcısına yanıt
    1709 üzerine 1803 kurmaktan bahsediyorsunuz sanirim. 1803 ISO dosyasını indirip dosya içindeki setup.exe dosyasını çalıştırıp güncelleme yapabilirsiniz.

• 17134.48 sürümünün orijinal iso kalıbını indirebileceğim bir link bilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: C.CEMİL

ilginç bunu da ilk defa duydum ?
    key dediğiniz global olan keyi mi gireceğiz ?
    Mehaba,

Hayır mevcut elinizdeki daha önce kullandığınız key ne ise onu girin. Bende düzelme oldu; Home dan Pro ya geçiş olmuştu.

sağlıcakla
  • Halfmoon37 kullanıcısına yanıt
    https://uup.rg-adguard.net/

select type kısmından cumulutive update seçin daha sonra 17134.48 ardından turkish ile gdr iso indirebilirsiniz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • atınki kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atınki

https://uup.rg-adguard.net/

select type kısmından cumulutive update seçin daha sonra 17134.48 ardından turkish ile gdr iso indirebilirsiniz
    Selamlar arkadaşlar aşagıdaki linklerden hangisinden indirmeyi tavsiye edersiniz ? farklı nelerdir saygılar.
    https://tb.rg-adguard.net/
    uup.rg-adguard.net
    UUP (Unified Update Platform) Generation Project (v2.4.8 RC2) [by @rgadguard & mkuba50]
    https://uup.rg-adguard.net

• Bordo38 B kullanıcısına yanıt
    uup olanda iso oluşturucu indirip isoyu sıfırdan kendiniz oluşturursunuz. tb olanda iso direk microsoft msdn den iso halini indirirsiniz. uup olandan cumulutive i seçerek direk en son güncel isoyu oluşturmanızı tavsiye ederim.

• quote:

uup olanda iso oluşturucu indirip isoyu sıfırdan kendiniz oluşturursunuz. tb olanda iso direk microsoft msdn den iso halini indirirsiniz. uup olandan cumulutive i seçerek direk en son güncel isoyu oluşturmanızı tavsiye ederim.
    Teşekkür ederim hocam lakin donma sorunundan bahsediyorlar sizce biraz daha 1709'da beklemelimiyim? bir arkadaşımda sıfırdan kurup tüm güncellemeleri yapmasına rağmen dondugunu ve oyunlarda alt tab çok geç yüklendigini ve alta attıgını felan söyledi.
  • Bordo38 B kullanıcısına yanıt
    özellik güncelleştirmelerini geciktir kısmını etkinleştirin güncellemeyi yüklememek için. 4 ay sonra gönül rahatlığıyla yükleyebilirsiniz hocam.

• atınki kullanıcısına yanıt
    Hocam cumulative seçtim, türkçe dil seçtim en sonda da home ve sl olanı seçtim (sl lazım bana) ama home'yi kurdu ve eski sürümü kurdu. 17134.1 sürümünü kurdu doğal olarak hem eski sürüm oldu hem de lisans tutmadı. All versiyonu mu seçmem lazımdı şimdi onu indiriyorum baştan.
  • https://uup.rg-adguard.net/dl/tmp/ae9066c1-9b96-419f-b7e9-1c33b76966d5/creatingISO_17134.48_tr-tr_amd64_Core.zip

hocam şimdi oluşturdum 17134.48 core/sl tr 64bit

vaktiniz varsa deneyin isterseniz.

edit: lisans durumunu mrt hocam daha iyi yorumlayacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atınki -- 11 Mayıs 2018; 20:1:28 >
  • quote:

https://uup.rg-adguard.net/dl/tmp/ae9066c1-9b96-419f-b7e9-1c33b76966d5/creatingISO_17134.48_tr-tr_amd64_Core.zip

hocam şimdi oluşturdum 17134.48 core/sl tr 64bit

vaktiniz varsa deneyin isterseniz.

edit: lisans durumunu mrt hocam daha iyi yorumlayacaktır.
    Hocam şu an all edition indiriyorum onun içinde var mı sl versiyon yoksa eğer iptal edip verdiğinizi indireyim.

• 
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.