Şimdi Ara

Windows 10 2022 Update 22H2 Build 19045.2130 GDR (18.10.2022) (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.170
Cevap
81
Favori
619.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Asur72

Google chrome de sayfayı açhttps://www.microsoft.com/en-us/software-download/windows10?ranMID=24542&ranEAID=TnL5HPStwNw&ranSiteID=TnL5HPStwNw-37NvysGnnW7W2..y.nFPig&tduid=(1ff8f5ea5f4db3678a62554eb327f3f1)(256380)(2459594)(TnL5HPStwNw-37NvysGnnW7W2..y.nFPig)() ve ayarlardan geliştirici araçlarından tablet modu olarak sayfayı aç oradan istediğin sürümü seçebilirsin. İndiriyorum 64 bit olan sürümü 384 kb iniyor iso dosyası

Sizin dediğiniz yerden indirirsem Home sürüm mü iner Pro sürüm mü inder
    ben single language kullanıyorum hangisi iner siteden seçim yokta?

• quote:

Orijinalden alıntı: danies

İngilizce sürümünün iso su aktif ama Türkçe hala aktif değil.

Iso dosyasına nereden bakıyorsunuz? Bana da Türkçe education sürümü lazım.
  • blackcemre kullanıcısına yanıt
    Hem home hem de pro iner. single yok
  • yükleme başarısız oldu yazıyor
  • quote:

Hem home hem de pro iner. single yok

Single Language nereden indirebilirim?
  • diyar_21 kullanıcısına yanıt
    tb.rg-adguard.net
    TechBench by WZT (v4.1.1)
    https://tb.rg-adguard.net/index.php?lang=tr-TR
    buradan da indirmeyi deneyebilirsiniz. 32 bit iso dosyası iniyor 64 bit de ise 384 bayt iniyor.

• blackcemre kullanıcısına yanıt
    Tek iso dosyası sunmuşlar. sanırsam hepsi bir arada. kurarken seçim yapacağız.
  • quote:

https://tb.rg-adguard.net/index.php?lang=tr-TR buradan da indirmeyi deneyebilirsiniz. 32 bit iso dosyası iniyor 64 bit de ise 384 bayt iniyor.

O zaman herhalde türkiye için 64 bit sürüm hala yayınlanmadı.
  • 64bit ISO dosyası bende de 300küsür kb boyutta iniyor ve hatalı. Windows update işlemi de ne güzel %78'e kadar gelmişti öyle kaldı kaç dakikadır.

Edit: interneti bir kesip açtım hemen %100 deyip kuruluma geçiverdi, dakika 1 gol 1. Windows update'ten kurunca böyle oluyor işte. Koca MS indirdiği güncelleme tam indi mi diye sağlama yapmadan kurulum yapıveriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-994965FA4 -- 17 Ekim 2017; 21:2:11 >
  • Bana sadece Flash Player Update'i verdi.

Millet Windows Update üzerinden indiriyor.

Neden bende görünmüyor ki :S
  • Bende kurdu bile pek heveslenmeyi derim ne bilim ssd kullandığımdan mı bilmiyorumda bir değişiklik pek yok bir kaç özellik eklenmiş telefonla falan filan o da benim için o kadarda gerekli değil. :) sanki edge hizli gibime geldi
  • quote:

windows 10 64 bit inmiyor bende sende de aynı sorun var mı?

Böyle bir sorun ile karşılaşmadım , "Windows 10 64 Bit".

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maxwell1 -- 17 Ekim 2017; 22:19:27 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PrestigeMan

Bende kurdu bile pek heveslenmeyi derim ne bilim ssd kullandığımdan mı bilmiyorumda bir değişiklik pek yok bir kaç özellik eklenmiş telefonla falan filan o da benim için o kadarda gerekli değil. :) sanki edge hizli gibime geldi

Hocam media creaton tools ile iso olarak mı indirdin. 64 bit verdion mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tasarım yenilemesi yok mu?

Denetim masası neler olmuş?
  • Windows update üzerinden 16299.15 iso dosyası iniyor.Ardından güncelleme ile sürüm 16299.19 oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spyae -- 17 Ekim 2017; 22:32:19 >

• Asur72 A kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler hocam. Bu site çok işime yarayacak gibi gözüküyor.
  • Son gelen 1709 güncellemesi kaç GB?
    6 Mbps internet kullanıyorum.
  • güncellemeyi yarım saat içinde windows update üzerinden kurdum, ve gördüm ki hiçbir değişiklik yok, zaten değişiklik olmasınıda beklemiyordum, gayet stabil bir windows sürümü kullanıyordum benim açımdan... tek bir sorunum var, önceki sürümde de mevcuttu, bazı yerlerde yazılar vs bulanık görünüyor, bunu bir türlü çözemedim...
  • Sadece Windows 10 Pro bulunan bir sürüm yok mu? Windows yazanda Home-Pro birlikte oluyor sanırım. Hiçbir şey sormadan direk Windows 10 Home kuruyor bana. Bunu engelleyip Pro kurmanın bir yolu var mı?
  • şimdi indirdim kurdum hic bir yenilik yok.simdi korkuyorum sorunsuz win 10 um bozulmusmudur diye.acele etmeyin arkadaslar hic yeni bişey yok.
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.