Şimdi Ara

Windows 10 mu Windows 8.1 mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar windows yıllardır Windows 8.1 kullanıyorum ama Windows 10a geçmeyi düşünüyorum. 16 gb ram amd rx480 ekran kartı kullanıyorum. Oyunlarda falan sıkıntı yaşarmıyım rahat kullanabilirmiyim bi yardımcı olurmusunuz??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eskmurat91 -- 31 Ocak 2020; 14:46:28 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• İ5 460m işlemci ve ssd ile gayet rahat çalışan makine, ssd arıza verince mecburen hdd hantallığına kaldı.

Eğer ssd varsa geçebilirsiniz ama ssd yoksa biraz baş ağrısı yapar, çok fazla bekleme süresi var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zn_volkan Z kullanıcısına yanıt
    256 gb ssd var ama çok kararsız kaldım. Herkes iyi diyo ama ben çok arada kaldım. Oyunlarda falan sıkıntı yaşarmıyım diye

• Windows 10'a geçin çünkü son güncelleme ile birlikte hız ve stabilite arttı sorunlar büyük oranda çözüldü
  • eskmurat91 kullanıcısına yanıt
    Ssd varsa diğerlerini aratmaz, ufak tefek ayarları da yapıp kullanabilirsiniz.

Mesela defender ve telemetry verilerini silmek sistemi ciddi oranda rahatlatacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zn_volkan -- 2 Şubat 2020; 21:43:22 >
  • Draken 24 kullanıcısına yanıt
    Bende geçmeyi düşünüyorum ama oyunlarda internette sıkıntı yaratmasını istemiyorum. Zaten 8.1de donanımım yüksek oldugu için hep desteklenmeyen donanım hataso veriyodu ama hiç sıkıntı yaratmadı. Güncel için ve çok istediğim ğçin 1a geçmeyi düşünüyorum bende

• quote:

Orijinalden alıntı: eskmurat91

Bende geçmeyi düşünüyorum ama oyunlarda internette sıkıntı yaratmasını istemiyorum. Zaten 8.1de donanımım yüksek oldugu için hep desteklenmeyen donanım hataso veriyodu ama hiç sıkıntı yaratmadı. Güncel için ve çok istediğim ğçin 1a geçmeyi düşünüyorum bende
    ben windows 10 pro kullaniyorum ve bilgisayarda baya oyun oynuyorum gamepad ile konsol zevki bile veriyor calistiramadigim oyun yok fakat windows 10 kurduktan sonra all in one runtimes isimli programin kurulumunu yapin bunu yapmazsaniz malum yerlerden indirilen oyunlar hep dll hatasi verir ve dllerle ugrasirsiniz cunku bu oyunlarda redist paketleri olmaz bu program redistlerin tamamini bir seferde kuruyor ve dll sorunlarini olusmadan cozuyor all in one runtimesi bir kez yukleyince calismayan hicbir oyun kalmiyor

ayrica herseyi kurduktan sonra macrium reflect ile sistem sorunsuzken imaj alirsaniz hersey cok daha kolay olacaktir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Draken 24 -- 3 Şubat 2020; 0:34:50 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Draken 24 kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim. Bende pro olarak düşünüyodum

• Bilgisayarı oyun amaçlı kullanmıyorum. Windows 10 maceram 3 ayda 2 kere mavi ekran hatası yüzünden bitti. 8.1 e geri döndüm. Mecbur bırakılana kadar devam edeceğim.
  • alpalp84 kullanıcısına yanıt
    Bende genelde oyun için kullanıyorum. O mavi ekran hatasını ilk başlarda windows 10 yeni çıktıgında aldıklarını biliyorum oda windows 10 çıkışı ani oldugu için öyleymiş. Ama şimdi öyle hata vermiyormuş herkes öyle söylüyo

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.