Şimdi Ara

Windows 10 Mobile Güncelleme ve Bilgi Paylaşım Ana Konusu (1603. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
34.598
Cevap
113
Favori
898.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
144 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16011602160316041605
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Biyturs_OnSr

Milletime bayılıyorum. Herkesi kendi gibi sanıyor

"İşlemci-ram-ekran çözünürlüğü yarıştırma, çıplak gösteren kamera uygulamaları, kafede telefonu masanın üstüne koyunca ego takviyesi, telefon ile PC arasında müzik-resim aktarımı gibi basit bir olay için bir programa kelepçelenme, ne zaman geleceği belli olmayan, gelse de telefonu güncelleştireceği mi, hantallaştıracağı mı belli olmayan güncellemeler, gibi özellikleri arayanlara malesef(iyi ki) hitap etmiyor Windows mobil."

Bunları yazan birinin burada böyle konuşması bayağı ironik. Güzel genelleme. Neyse gideyimde telefonumu masaya koyup yirmi üj megolayt kamerası var diye hava atayım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• açmayın-bağıran-karı kullanıcısına yanıt
    Sese geldim
  • Onun sebebi Mikisoft güncelleme almayan uygulamaları kaldırdı. Cografia gibi yararlı uygulamalar silindi.
    Mikisoft ne yapsa zarar vallahi.
  • Lumia 535'de otomatik ekran parlaklığı çalışmıyordu düşük de çalışmıyordu ve renk yönetimi de çalışmıyordu bunları düzeltmenin yolu var mı kaç defa recovery tools denedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: açmayın-bağıran-karı

quote:

Orijinalden alıntı: Biyturs_OnSr

Milletime bayılıyorum. Herkesi kendi gibi sanıyor

"İşlemci-ram-ekran çözünürlüğü yarıştırma, çıplak gösteren kamera uygulamaları, kafede telefonu masanın üstüne koyunca ego takviyesi, telefon ile PC arasında müzik-resim aktarımı gibi basit bir olay için bir programa kelepçelenme, ne zaman geleceği belli olmayan, gelse de telefonu güncelleştireceği mi, hantallaştıracağı mı belli olmayan güncellemeler, gibi özellikleri arayanlara malesef(iyi ki) hitap etmiyor Windows mobil."

Bunları yazan birinin burada böyle konuşması bayağı ironik. Güzel genelleme. Neyse gideyimde telefonumu masaya koyup yirmi üj megolayt kamerası var diye hava atayım.

72 taksitle iPhone alanları inkar mı ediyorsunuz ?

• Güncelleme aldıktan sonra whatsappdan bildirim gelmemeye başladı, başka yaşayan var mı bu sorunu ?

• Biyturs_OnSr kullanıcısına yanıt
    Gerçekten bu kadar gereksinimimiz var mıydı Facebook a twitter a İnstagram a Snapchat e.
    Kapitalizm...

• Jeolog. kullanıcısına yanıt
    Bende de gelmiyordu kapatıp açınca düzel di

• Zaten facebook olsun whatsapp olsun twitter olsun instagram olsun messenger olsun skype olsun, sistem uygulamaları haritalar, mesajlar, edge vb. wm10'da wp8.1'den 300-400 daha iyiler daha kullanışlılar. 8.1'de bunlar yok gibi bişeydi zaten. Hâlâ kullanan var mesela o telefonları. 520 gibim, 1020 gibim, 920 gibim. İhtiyaçlarını karşılıyor ki hâlâ kullanıyorlar. İsterlerse kullanmasınlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Damenda

Gerçekten bu kadar gereksinimimiz var mıydı Facebook a twitter a İnstagram a Snapchat e.
    Kapitalizm...

Telefonu Facebook için aldığımı yazmadım dostum. Aksine bir Facebook, bir Instagram için 3300TL verenleri eleştirdim.

Evet gereksinimimiz yoktu, katılıyorum, fakat "Nerde o eski bayramlar" lafını anımsatıyor bu durum bana

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Düzelmedi hala, instagramdan da gelmemeye başladı neden ki.

• Jeolog. kullanıcısına yanıt
    Her zaman ki windows sorunu

Ayarlardan bildirimleri kapatıp açın deneyin olmadı 2 gün daha bekleyin güncelleme gelecek güncelleyip sıfırlayıp kullanın

WhatsApp ben kapatıp açınca düzelttim

İnstagram kullanmadığım için bilgin yok malesef

• Lumia 735 15031 güncellemesi gelmyor
    ne yapmalıyım ..

14936 dayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi formula 1 -- 12 Şubat 2017; 7:25:32 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 15031'in ne zaman yayınlanacağını doğru tahmin etmiştim. Bakalım yine doğru tahmin edebilecek miyim? Zaman gösterecek.

15041 ya da 1504x ya da 1505x salı 21:00 ya da Çarşamba 01:00'da ya da bu hafta içi olmazsa sonraki haftalarda gelecek bence.

Neon ara yüz gelsin başka bişeye gerek yok. 5.7 inç ekranda çok güzel görünecektir kuşkusuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e-Militarist -- 21 Şubat 2017; 11:26:20 >

• Güncelleme bile vermiyorlar artık

• quote:

Orijinalden alıntı: krkmz1666

Güncelleme bile vermiyorlar artık

Valentine day olması hasebiyledir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • o değil de konuya iki günde bir kişi yazıyor artık ..
  • Acaba bedduam mı tuttu da mobile ın yavaş yavaş fişini çekiyorlar

• 
Sayfa: önceki 16011602160316041605
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.