Şimdi Ara

Windows 10 Mobile Güncelleme ve Bilgi Paylaşım Ana Konusu (1509. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir - 10 Masaüstü
5 sn
34.598
Cevap
113
Favori
898.775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
144 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15071508150915101511
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: OguZMaSTeR

Konuda bir kişi kendi kendine konuşuyor. Windows ne hale geldi. Bunları görüp hala almayım bu telefonları.
    Git iki kür bin ver . Yazılım allaha emanet olsun .vay arkadaş

Ama daha 3 ay önce 640 almışsınız. Haziran ayında yazılım çok mu ilerideydi? Parayla mı oluyor bu işler? Bedava mı aldınız hepsiburadadan telefonu? Neden android almadınız 3 ay önce? 2 kür bin lira mıydı? Haziran ayında gelişir diye mi aldınız 640'ı? Microsoft söz vermişti değil mi siz telefonu almadan bir gün önce? O söze güvenerek aldınız değil mi? Yoksa almazdınız. Rs3 gelecek 640'a demişti değil mi Microsoft?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e-Militarist -- 24 Eylül 2016; 12:29:48 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ddnet

quote:

Orijinalden alıntı: ddnet

Bu ts2 muhabbetini anlamadım ben.. Nedir acaba ?

benim cahilliğime verin ve redstone ile threshold arasındaki farkları söyleyin lütfen.. :)

bilmemek değil öğrenmemek ayıp.. kimsede tam açık bilgi yazmamış nette... yazan sayfalarda ise İngilizcem yetersiz :/

Türkçe de sıkıntılı hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: e-Militarist

14935 çalışmalarına başlandı.

Ben demiştim 14935 çok güzel olmuş diye ama yazımı şikayet edip sildirmişsin emre kardeşim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-92A2F8722 -- 24 Eylül 2016; 12:33:02 >
  • 14393.189 ile 14393.294 arasında 100 mb'lık bir güncelleme olacağını düşünüyorum.

14393.xxx ile 149xx arasında 600 mb, 14393.xxx ile 15xxx arasında 1 gb, 14393 ile 16xxx arasında 1.5 gb'lık bir indirme olacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: lumiafanx920

quote:

14935 çalışmalarına başlandı.

Ben demiştim 14935 çok güzel olmuş diye ama yazımı şikayet edip sildirmişsin emre kardeşim.

Arada kaynamıştır hocam yoksa yapmaz öyle şey Emre kardeşimiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Harrow35 -- 24 Eylül 2016; 12:45:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatih

Kardo sen çok iyi dayanmışsın. Ben 735'te bir ay filan zor dayandım koşa koşa 8.1'e döndüm. Şu an da merak ediyorum tekrar geçsem mi diye de cesaret edemiyorum doğrusu.

Ben bir süre önce finans banka işleriyle ilgilenmeye başladım. Bir de baksam diğer sistemler bizimkinden çok çok çok ileride. Ne biçim uygulamaları ne biçim sistemleri varmış dedim. Bu sistem ergen telefonu bile olamıyor. Biz neler bekliyoruz? 7-8-10 hepsi aynı şeyler. Bir önemi yok. Ben en kısa zamanda kaçmayı düşünüyorum.

Mesajım bazılarının zoruna gider ve hemen şikayet edip bana uyarı ⚠ verdirir. Mesajı da sildirir. Gerçekleri söylemek bu ülkenin her yerinde suç anlaşılan.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Redstone 3 ile başlat ekranını yatay modda görüntüleme desteğini getirirse Microsoft bu iş tamamdır. Yatay mod deneyimini 1.5 yıl falan 950 XL modelinde yaşar surface phone ile devam ettiririz. Umarım gelir. Gelmezse de sorun etmem.

• quote:

Redstone 3 ile başlat ekranını yatay modda görüntüleme desteğini getirirse Microsoft bu iş tamamdır. Yatay mod deneyimini 1.5 yıl falan 950 XL modelinde yaşar surface phone ile devam ettiririz. Umarım gelir. Gelmezse de sorun etmem.

Windows 10 Mobile Güncelleme ve Bilgi Paylaşım Ana Konusu

Windows 10 Mobile Güncelleme ve Bilgi Paylaşım Ana Konusu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0537 -- 24 Eylül 2016; 14:26:23 >

• "Eee ne olmuş yani?" ile başlayan bir cümleye hazırlıklı olun.

• Ben bunu 5800 ile yapıyordum çok mu ayrıcalıklı bir özellik bu? Bu özellikle telefon şahlanıyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaazto28 K kullanıcısına yanıt
    Onu bana değil diğer arkadaşa sorun. Bende Android'te 5 yıldır kullanıyorum.
  • androidciler hala burada cirit atıyor amaç nedir anlayamadım siz mi laf atıyorsunuz adamlara
  • e-Militarist kullanıcısına yanıt
    Haydi ver yine bir tarih geçen bu hafta demiştin 1 saat sonra gelmişti hatırladın mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: E.YzR

Haydi ver yine bir tarih geçen bu hafta demiştin 1 saat sonra gelmişti hatırladın mı

Hiç unutmadım ki.

Tahminlerde zirvede bırakmak lazım. Bunu doğru tahmin ettim bunu da doğru tahmin ederim diye bişey yok.

294 dün çıktı piyasaya. Üzerine bir 15 gün ekle işte yayınlanır o arada. Önümüzdeki berşempe de gelebilir diğer berşempe de. Ama 3 hafta sonraya sarkarsa 14393.294 o zaman sinirlenmeye başlarım işte. 15 gün kafi.

Ben asıl 14393 içeren firmware peşindeyim. O geldiği gün var yaa, bayram bayram...

O zaman Ekim ayı güncelleme ayı olacak desene
  • quote:

Orijinalden alıntı: E.YzR

O zaman Ekim ayı güncelleme ayı olacak desene

Bundan sonraki 8 ay bolluk ayı olacak. Ekim ile başlayıp yaza kadar refah hüküm sürecek windows platformunda. Sonra biraz durgunlaşıp tekrar şaha kalkacak redstone 3'ün startı verilecek ve öyle devam edecek işte.

İnşallah temennimiz bu yönde
  • Hocam zaten tepkim size değildi bundan önceki mesajlarımda da sizi desteklemiştim, genel konuştum ki kim üstüne alınıyorsa ona tepki vereyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: OguZMaSTeR

Konuda bir kişi kendi kendine konuşuyor. Windows ne hale geldi. Bunları görüp hala almayım bu telefonları.
    Git iki kür bin ver . Yazılım allaha emanet olsun .vay arkadaş

Ama daha 3 ay önce 640 almışsınız. Haziran ayında yazılım çok mu ilerideydi? Parayla mı oluyor bu işler? Bedava mı aldınız hepsiburadadan telefonu? Neden android almadınız 3 ay önce? 2 kür bin lira mıydı? Haziran ayında gelişir diye mi aldınız 640'ı? Microsoft söz vermişti değil mi siz telefonu almadan bir gün önce? O söze güvenerek aldınız değil mi? Yoksa almazdınız. Rs3 gelecek 640'a demişti değil mi Microsoft?

ikide şamar vuraydın barii

• 
Sayfa: önceki 15071508150915101511
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.