Şimdi Ara

Windows 10 Mobile Güncelleme ve Bilgi Paylaşım Ana Konusu (1491. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34.598
Cevap
113
Favori
899.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
144 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 14891490149114921493
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bizum lumia 1520

Eski facebook rs2 14915 yapılı lumia 735 telefonda kullanılrken ,

Rs1 14393.105 yapılı lumia 1520 telefonda neden kullanılmıyor ve kullanım dışı kaldı ? ... ..

bu durum acaba yapılarla ilgili olabilir mi ?

Lumia 535 ve 640xl kararlı rs1 yapısında,640 xl da kullanılmıyor,535 de kullanılıyor.640xl de eski olan yerine yeni betayı kurdum ama geri diğerine dönemedim,535 de yeniyi kurmadan eskisi çalışmaya devam ediyor.Benim anladığım yenisini kurunca eskisine geçilmiyor nasıl iki farklı uygulama bunlar anlayamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 14926 numaralı yapı indirilebilir durumda.

https://blogs.windows.com/windowsexperience/2016/09/14/announcing-windows-10-insider-preview-build-14926-for-pc-and-mobile/#YGFc5s3pzLw7DsQX.97

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bay H -- 14 Eylül 2016; 20:04:59 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • e-Militarist kullanıcısına yanıt
    Telefonu alırken 3 sene güncelleme sözü vardı Microsoft'un 1520'nin 3 senesi doldu muhtemelen ama 950 ile aynı anda desteği kesecek çünkü kendi cihazlarına önem vermiyor.

Planlı eskitme yapabilmesi için yeni cihazları ortaya çıkarması lazım ancak o da ne Microsoft'un yeni cihazı yok o yüzden telefonlarında planlı eskitme yapamaz elinde hiç kullanıcısı kalmaz, şuan ki amiral gemi kullanıcıların büyük çoğunluğunu 1520-930 kullananlar oluşturuyor 950 kullananlar çok az.

Doğal olarak boyle bir şey yapmak pek uygun olmaz, Ama şu da var Microsoft neyi uygun yaptı ki bunu yapsın(?)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Windows10

aslında hayır tuğlaya dönüşmeyecek.

çünkü hp elite x3, alcatel idol 4 pro gibi cihazlarla bu boşluk dolacak.

ne zaman ki, ms, w10m'i geliştirmeyi durdurur, işte o zaman ortada bir cenazemiz var demektir.

ama şu an için, böyle birşey kesinlikle yok.

Aslında doğru diyorsunuz ama bahsettiğiniz markaların hiç biri kullanıcı markası değil, hepsi az satış az reklama sahip telefonlar, Hp bu durumdan biraz olsun sıyrılıyor ancak tek fiyat etiketine sahip marka olmasından dolayı yine duvara çakılıyor.

Bahsettiğiniz markalar Samsung Lg gibi olsa kesinlikle haklısınız bunları geçtim Eski bizim Nokia gibi olsa yine haklısınız ancak sırf o markalar için kimse mağazaya uygulama geliştirmeye uğraşmaz.

• Rs2 14915 yapılı lumia 735 telefonumda her 2 facebookda çalışıyor eskiside ve yeniside ..

Bu arada lumia 735 telefonuma rs2 14926.1000 yapısı

139 mb boyutunda güncelleme geldi bana

Yüklüyordum ancak mobilden yüklemeye izin vermedi

• Bay H kullanıcısına yanıt
    Ciddi hiçbir değişiklik yok. Kullanıcı deneyimleri nasıl olacak bakalım

• quote:

Orijinalden alıntı: Bay H

14926 numaralı yapı indirilebilir durumda.

https://blogs.windows.com/windowsexperience/2016/09/14/announcing-windows-10-insider-preview-build-14926-for-pc-and-mobile/#YGFc5s3pzLw7DsQX.97

Şükürler olsun wps desteği gelmiş ve 63x serisinin ekran sorunu çözülmüş.

• quote:

Orijinalden alıntı: c-myc

Ciddi hiçbir değişiklik yok. Kullanıcı deneyimleri nasıl olacak bakalım

Wps desteği? Ciddi bir değişiklik değil mi?

Kendi adıma bir değişiklik görmedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: c-myc

Kendi adıma bir değişiklik görmedim.

Ama kullanıcı deneyimlerinin nasıl olacağını merak ediyorsunuz öte taraftan? Deneyim seçme gibi bir lüksümüz yok. Birisi wps deneyimi yaşar birisi yeni wi-fi özellikleri deneyimi. Sizin için ciddi olmayan bir yenilik bir başkası için hayati önem arz edebilir. Wps deneyimi yaşayan yukardaki arkadaş gibi şükür edenlerden olalım. Bakın nasıl sevindi arkadaşımız.

Edit: Hatırlarsanız, 3-5 sayfa geride ben bence dememe rağmen kendi adınıza konuşun demiştiniz bana. Sonra bir arkadaş adam bence demiş dediğindeyse o cevap versin bana demiştiniz.

Siz niye şimdi bence ciddi bir değişiklik yok demiyorsunuz da ciddi bir değişiklik yok deyip başkaları adına konuştuktan sonra ve bir başkasının ciddi bir değişiklik olan wps özelliğini gördüğünü size hatırlattığımda hemen kendi adımaya bağladınız? Ciddi bir özellik gelmiş işte. Sadece sürüm numarası değişmiyormuş bakın. İlk windows 10 sürümünden bu yana 500 tane yenilik geldi, inkar ediyorsunuz. Bir ara 10586'ya kadar ne yenilikler gelmiş, ilk 10586'dan son rs1'e ne yenilikler gelmiş, ilk rs1'den son rs2'ye neler gelmiş tek tek yazacağım buraya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e-Militarist -- 14 Eylül 2016; 22:10:10 >

• Yukarda bi arkadaş ios10 yeniliklerinden bahsederken haklı olarak öve öve bitirememiş.bizim payımıza düşen ne.wps.yersen tabii...

• quote:

Orijinalden alıntı: xiseyn

Yukarda bi arkadaş ios10 yeniliklerinden bahsederken haklı olarak öve öve bitirememiş.bizim payımıza düşen ne.wps.yersen tabii...

2011'de Android'e gelmiş olan bi özellik WPS. Gerisini siz düşünün hocam. 5 yıl geçmiş.
  • Lumia 1520 sim kart algilamiyor ne olur je olmaz guncelleme yapmayin

• Sim kartı görmeme sorununu yaşayan arkadaşlar cihazları sıfırlayarak bu sorunun üstesinden gelebilir.

Hocam sana bi sorum var...

İşlemci ve donanım olarak L550'den daha iyi olan 640 serisi rs3 alamassa haksızlık olmuş olmaz mı ? Eğer 640 serisi sadece rs2 insider alırsa L550 de insider olarak alması ve rs3 alamaması gerekmez mi ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-675C938D1 -- 14 Eylül 2016; 23:46:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bay H

Sim kartı görmeme sorununu yaşayan arkadaşlar cihazları sıfırlayarak bu sorunun üstesinden gelebilir.

Oldu da bu yapıda telefonu yeniden başlattınız ve kilit ekranı için pin girme kısmında tuşlar uzun süre beklediniz gelemedi, yine yukarıdaki gibi sıfırlamak gerekli.

• quote:

Orijinalden alıntı: ddnet

Hocam sana bi sorum var...

İşlemci ve donanım olarak L550'den daha iyi olan 640 serisi rs3 alamassa haksızlık olmuş olmaz mı ? Eğer 640 serisi sadece rs2 insider alırsa L550 de insider olarak alması ve rs3 alamaması gerekmez mi ??

Bence olmaz. Bence üretim tarihi donanımdan önce gelir. Atıyorum 1520 belki redstone 5'i de kaldırır ama bir telefona da 10 yıl güncelleme verilmez heralde. Bir ömrü var herşeyin. Microsoftun gözünde 550 640'dan daha değerlidir. 640 10'u aldı, rs1'i aldı, rs2'yi de alacak belki ama rs3 zor. x50 serisi x40 x30 arasında da 2 güncelleme fark olsun artık. Bana kalırsa ben isterim 640 rs3'ü alsın. Adaletten bahsediyorsak 640 rs3'ü hakediyorsa 950 neyi hakediyor? 950 güncelleme aldığı sürece 550 650 de alırlar bence güncelleme. Son güncellemeyi 550'den fazla olarak 950 alır belki. 950'lerin alacakları son güncellemeyle lumialara bir daha güncelleme vermezler. Bu da bence rs3 olur 950 için. Rs3'ün 5-6 kararlı güncellemesini alır 950, ondan sonra hadi bye bye. Helvasını yeriz. Bir telefonun ömrü 3 yıldır. Bunu kabul etmek lazım. İstersek etmeyelim. İyi ya da kötü 3 yıl güncelleme aldın mı? Aldın. Bitti. 3 yıl sonunda güncelleme gelmese bile telefon bir 3 yıl daha gider sosyal ağ uygulamalarıyla, web tarayıcıyla, müziğiyle, videosuyla cartıyla curtuyla. Güncellemeye bel bağlamayın kardeşim bu kadar. İşini görmediği an sat yenisini al. Maddi gücün mü yok. Bekle düzelince alırsın. Android alırsın iphone alırsın surface alırsın. Ne alırsan alırsın. Alamazsan kimse kimseye de telefon almaz. Yani böyle işte.

• yıllardır yapı geliyor, gidiyor sorun oluşuyor sorun çözülüyor hala hazır değil sistem yok şu yapı yolda yok bu yapı yolda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Expireme

Sıfırla dememle telefonun bir daha açılmaması bir oldu

Allah belasını versin şu firmanın, arkadaşlar pc görmüyor kendi açılmıyor nasıl sıfırlayacağız bu aleti

Windows device recovery tool üzerinde cihazım bulunmadı kısmını deneyin.

Orayi seçtiğinizde program cihaz arama noktasına geldiğinde cihaziniz bilgisayara bağlı olsun ve ses kısma+güç tuşu ile reset atıp cihazı programın bulmasını deneyin.

• Harrow35 kullanıcısına yanıt
    Gelişiyor ama belli etmiyor

• 
Sayfa: önceki 14891490149114921493
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.