Şimdi Ara

Windows 10 Mobile Güncelleme ve Bilgi Paylaşım Ana Konusu (1489. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
34.598
Cevap
113
Favori
899.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
144 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 14871488148914901491
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Windows10

Windows 10 Mobile Güncelleme ve Bilgi Paylaşım Ana Konusu

Paylaşım için teşekkürler. Devam böyle...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeartOfBonnie

quote:

Orijinalden alıntı: Bay H

quote:

Arkadaşlar, telefona olan bıkkınlığım nedeniyle mesajları okumadım.

Güncelleme 925'e gelecek mi? Gelmiyorsa nasıl kurarız?
    Denim'e göre nasıl?

8,0 a dönmek istiyorum. Doneyim mi?
    Dön derseniz temiz kurulum ile donuyor Mu?

Çok teşekkür ederim

Resmi olarak gelemeyecek, forum kategorisinde arkadaşlar nasıl yükleyebileceğinize dair konu açmıştı orayı kullanabilirsiniz.

Peki geçilmeli mi?

Sorunuzu bu yöntemi kullanan arkadaşların cevaplaması daha doğru olacaktır.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar, telefona olan bıkkınlığım nedeniyle mesajları okumadım.

Güncelleme 925'e gelecek mi? Gelmiyorsa nasıl kurarız?
    Denim'e göre nasıl?

8,0 a dönmek istiyorum. Doneyim mi?
    Dön derseniz temiz kurulum ile donuyor Mu?

Çok teşekkür ederim

Resmi olarak gelemeyecek, forum kategorisinde arkadaşlar nasıl yükleyebileceğinize dair konu açmıştı orayı kullanabilirsiniz.

Peki geçilmeli mi?

Sorunuzu bu yöntemi kullanan arkadaşların cevaplaması daha doğru olacaktır.

Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İyi günler arkadaşlar. L540 aldım 2-3 ay oluyor. Şu 1-2 haftadır Windows 8.1 deyken başladı kulaklığı takınca ses seviyesi sürekli kısıyor kendini.Ben açıyorum o durmadan 0'lıyor. Sonra 10 a güncelleyeyim düzelir dedim.Güncelledim bugün kulaklığı taktım yine aynı sorun devam ediyor. Hard reset attım olmadı, telefonu çok kez kapatıp açtım çözülmedi. Kulaklığı takınca sürekli kısıyor sesi ama kulaklığı tam oturtmadığımda bir diş kala bıraktığımda çalıyor sesi kısmıyor sorun olmuyor ama bu sefer de 3-4 saniyede bir kulaklığı görmeme durumu yaşanıyor yani müziği açıyorum son ses ama 3-4 saniyede bir duruyor tekrar başlatmam gerekiyor müziği. Bunun çözümü nedir?
  • Saat 8 oldu helen giden yok la

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Gelse ne değişecek hocam ? Sürüm numarasının değişeceğini bilmek bende bi heyecan uyandırmıyor açıkcası

• Yeniliği geçtim hala ekran kararıyor hala dalgalanma var

• 393.187 bilgisayar için kullanıma sunuldu ve giderilen hatalar kısmında mobil ile ilgili içerikler de var fakat mobile geldiğinden bahseden yok, isteyenler kontrol edebilir.

Ekleme: mobil için henüz yok, biraz daha beklemek gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bay H -- 13 Eylül 2016; 20:33:08 >
  • Çok haklısınız

• Bay H kullanıcısına yanıt
    Ertesi gün verebilirler

• Microsoft sürüm numarası değiştirip güncelleme verdik diye kullanıcıları kandırıyor. Bakın mesala Apple iOS 10 güncellemesi çıktı bugün ve gelen özellikler şunlar.

Destan gibi oku oku bitmiyor :
    https://twitter.com/cumhurbozdemirr/status/775752588671188992

https://twitter.com/cumhurbozdemirr/status/775752753637359616

• x50 serisi için geliştirilmeye devam eden sistem 14927'yi gördü şimdiden.

• Mobile tarafında 14393.187'yi atlayıp 14393.201'i verirlerse firmware hazırlamada ve sonrasında güncelleme aramada kolaylık olacak. 14393.201'i recovery tool ile yükleyip redstone 2'ye güncellemek telefondan, fena olmaz hani.

• Satışı durdurulan 3 telefon için geliştirilen sistem o.O

• quote:

Orijinalden alıntı: c-myc

Satışı durdurulan 3 telefon için geliştirilen sistem o.O

Satışı değil, üretimi. O da Aralık ayından sonra. Ele ayağa düşmeden tadında bırakmak lazım. Her windows phone kullanıcı sahip olamamalı bu seriye. Bu seriden önceki telefonları kullanların artık diğer işletim sitemlerine yatay ve dikey geçişleri başlamalı. Bir 520'den sonra iphone 7 bir 1020'den sonra s7 fena olmaz hani.

Yazılımı geliştirilmeye devam ediyor. Bundan sonrası, rs2 rs3 bu serinin hatrına...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e-Militarist -- 14 Eylül 2016; 12:00:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: e-Militarist

quote:

Satışı değil, üretimi. O da Aralık ayından sonra. Ele ayağa düşmeden tadında bırakmak lazım. Her windows phone kullanıcı sahip olamamalı bu seriye. Bu seriden önceki telefonları kullanların artık diğer işletim sitemlerine yatay ve dikey geçişleri başlamalı. Bir 520'den sonra iphone 7 bir 1020'den sonra s7 fena olmaz hani.

Yazılımı geliştirilmeye devam ediyor. Bundan sonrası, rs2 rs3 bu serinin hatrına...

Kimse kullanmazsa bu adamlar ne kazanacak , senin hatrına telefon mu uretecekler

• quote:

Orijinalden alıntı: Sherlock Domates

quote:

Orijinalden alıntı: e-Militarist

quote:

Kimse kullanmazsa bu adamlar ne kazanacak , senin hatrına telefon mu uretecekler

Muahaha!! Harbiden ha. Bak onu hiç hesaba katmamıştım. Doğru söylüyon.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e-Militarist -- 14 Eylül 2016; 12:20:34 >

• Arkadaşlar şimdi Facebook betayı yüklediğim zaman,silip tekrar eski facebooku kurduğumda yine Facebook beta açılıyor.Facebook beta aşırı yavaş olduğu için eski Facebook uygulamasını yüklemek istiyorum nasıl yapabileceğim hakkında fikri olan varsa ve açıklarsa sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: AndOne

Arkadaşlar şimdi Facebook betayı yüklediğim zaman,silip tekrar eski facebooku kurduğumda yine Facebook beta açılıyor.Facebook beta aşırı yavaş olduğu için eski Facebook uygulamasını yüklemek istiyorum nasıl yapabileceğim hakkında fikri olan varsa ve açıklarsa sevinirim.

Depolamadan kaldır gördüğün facebookları telefonu kapat aç bunu kur Facebookwww.microsoft.com/store/apps/9wzdncrfj2wl

Bu mesaja eklenen görseller:

Windows 10 Mobile Güncelleme ve Bilgi Paylaşım Ana Konusu

• quote:

Orijinalden alıntı: AndOne

Arkadaşlar şimdi Facebook betayı yüklediğim zaman,silip tekrar eski facebooku kurduğumda yine Facebook beta açılıyor.Facebook beta aşırı yavaş olduğu için eski Facebook uygulamasını yüklemek istiyorum nasıl yapabileceğim hakkında fikri olan varsa ve açıklarsa sevinirim.

iOS portu olan uygulamadan şikayetçisiniz ve Microsoft'un yaptığı Facebook uygulamasını istiyorsunuz yanlış mı anladım? W10 sürümünün dosyasını bulamadım ama 8.1 sürümünün dosyası elimde var olur derseniz atarım.
  • 
Sayfa: önceki 14871488148914901491
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.