Şimdi Ara

Windows 10 Maximum Connection Limit arttırma.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Silkroad oynuyorum ve SBOT kullanıyorum. 32 karakter açtığım için TCP IP limitine takılıyorum ve bir süre sonra internet kullanılmaz hale geliyor. Bu açtığım botların 25-30 tanesi proxy ile bağlantı sağlıyor. Daha sonra Chrome err_connection_failed hatası vermeye başlıyor. Event Viewer dan baktğım zaman Event ID 4227 hatası alıyorum. Browserlarda internet kullanılmaz hale geliyor. Oyun çalışmaya devam ediyor. Google çalışıyor. Bazen youtube ta çalışıyor. CMD den ping alabiliyorum. Ama hepsi bu kadar. Daha fazlası için birşeyleri kısmam gerekiyor. Chrome mesela her tab başına 2-3 tane connection açıyor. Kaspersky Internet Security de chrome u kontrol ettiğinden her tab başına o da aynı şekilde 2-3 tane açıyor ve bunun daha spotify ı. Konuşma programı. Team Viewer ı cartı curtu var. Windows 10 daki Connection limiti 20 ve bu bana yetmiyor. Windows 7 ve daha öncesi için bu limiti kaldırmaya yönelik patcherlar var ama ben Windows 10 için olanı bulamadım. DX 12 den mahrum kalmak istemediğimden bi yandan da bırakamıyorum Windows 10 u. Ya bunun fixlemem lazım. Yada Windows Server 2016 kuracağım on da çeşitli şeyleri devre dışı bırakıp kullancağım. Bu konu hakkında bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim. 4-5 tane regedit taktiği yenedim işe yaramıyor.

Event ID 4227

TCP/IP failed to establish an outgoing connection because the selected local endpoint was recently used to connect to the same remote endpoint. This error typically occurs when outgoing connections are opened and closed at a high rate, causing all available local ports to be used and forcing TCP/IP to reuse a local port for an outgoing connection. To minimize the risk of data corruption, the TCP/IP standard requires a minimum time period to elapse between successive connections from a given local endpoint to a given remote endpoint.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Majesthion -- 25 Ağustos 2017; 14:5:56 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.