Şimdi Ara

Windows 10 Lisansının Süresi Yakında Dolacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
4.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarı her başlattığımda W10 Lisansının Süresi Yakında Dolacak diye bir mesaj alıyorum.Ve sağ altta Değerlendirme kopyası 10130 diye bir şey yazıyor.Benim bilgisayarım w8.1 ken w10 a yükseltmiştim meğer kopyasına yükseltmişim.Şu an w10 olduğu için rezervasyon da yapamıyorum.W10 orjinaline veya w8.1 e geri döndürmemin imkanı var mı ?

Orijinalden alıntı: Heyselam319

Bilgisayarı her başlattığımda W10 Lisansının Süresi Yakında Dolacak diye bir mesaj alıyorum.Ve sağ altta Değerlendirme kopyası 10130 diye bir şey yazıyor.Benim bilgisayarım w8.1 ken w10 a yükseltmiştim meğer kopyasına yükseltmişim.Şu an w10 olduğu için rezervasyon da yapamıyorum.W10 orjinaline veya w8.1 e geri döndürmemin imkanı var mı ?

Rezervasyon yapmana gerek yok.Bu linkten: Media Tool Creator aracını kullanarak bilgisayarı tekrar yükselt. Eğer Windows 8.1 lisansın Bios'a işli ise sorun çıkmadan yükseltme yapması lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: kijiro

quote:

Orijinalden alıntı: Heyselam319

Bilgisayarı her başlattığımda W10 Lisansının Süresi Yakında Dolacak diye bir mesaj alıyorum.Ve sağ altta Değerlendirme kopyası 10130 diye bir şey yazıyor.Benim bilgisayarım w8.1 ken w10 a yükseltmiştim meğer kopyasına yükseltmişim.Şu an w10 olduğu için rezervasyon da yapamıyorum.W10 orjinaline veya w8.1 e geri döndürmemin imkanı var mı ?

Rezervasyon yapmana gerek yok.Bu linkten: Media Tool Creator aracını kullanarak bilgisayarı tekrar yükselt. Eğer Windows 8.1 lisansın Bios'a işli ise sorun çıkmadan yükseltme yapması lazım.

Teşekkürler ancak o işlemi yaptıktan sonra güncelleştirmeler yükleniyor da takılıyor

• O zaman aynı aracla ISO u indir ve DVD den veya USB den yukseltmeyi denemelisin bence.

1. Windows Update ayarlarına gidip, Insider ayarlarından "Fast" yapıp, Windows Update yaparsanız en son Insider versiyona yükseltilirsiniz.
    2. 8.1 lisansına uygun ISO'yu indirip, sıkıştırmasını açıp, setup ile kurabilirsiniz.
    3. ISO'dan boot USB ya da DVD hazırlayıp, boot ederek kurabilirsiniz. Bu şekilde kurarsanız sıfırlamanız daha iyi olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar w10 insider kullanıcısıyım. Yapı 10547 de ayarlardan pc yi sıfırladım. Şimdi ürün etlinleştirme anahtarı istiyor. Ben bir insider önizleme kullanıcısıyım. Niye bunu istedi şimdi. Nasıl etkinleştirecem bir türlü yapamadım. Bilen varsa yardım edebilirmi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.