Şimdi Ara

Windows 10 Lisans Sorusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim bilgisayarım ilk aldığımda windows 8.1 olarak geldi sonra windows 10'a geçiş yapmıştım mail adresim ile. Sonrasında bilgisayarım bozuldu ve firma bana yeni 0 bilgisayar yolladı oda windows 8.1 olarak geldi. Şuanda windows 10 u ücretsiz kullanma şansım var mı acaba ?

• Buraya gir ve cihazının gözüküp gözükmediğini kontrol et. Eğer burada önceki cihazın gözüküyorsa önceki bozulan bilgisayarındaki Windows 10 sürümünü yeni bilgisayarına yükle daha sonra Microsoft hesabın ile oturum aç. Ayarlardan Etkinleştirme bölümüne gir bu bölümde etkinleştirme sorunu gözüküyorsa en altta bulunan sorun gider butonuna basıp yönergeleri izleyerek etkinleştirmeni yap.
    https://account.microsoft.com/devices

Yukarıdaki çözüm işe yaramazsa aşağıdaki yöntem ile etkinleştirebilirsin.

Windows 10 Pro yükle ve HWID yöntemi ile orjinal olarak etkinleştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRT_ -- 19 Haziran 2018; 22:53:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MRT_

Buraya gir ve cihazının gözüküp gözükmediğini kontrol et. Eğer burada önceki cihazın gözüküyorsa önceki bozulan bilgisayarındaki Windows 10 sürümünü yeni bilgisayarına yükle daha sonra Microsoft hesabın ile oturum aç. Ayarlardan Etkinleştirme bölümüne gir bu bölümde etkinleştirme sorunu gözüküyorsa en altta bulunan sorun gider butonuna basıp yönergeleri izleyerek etkinleştirmeni yap.
    https://account.microsoft.com/devices

Yukarıdaki çözüm işe yaramazsa aşağıdaki yöntem ile etkinleştirebilirsin.

Windows 10 Pro yükle ve HWID yöntemi ile orjinal olarak etkinleştir.
    hwid yöntemini açıklayabilir misiniz?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 11 Pro Uygun Lisans
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.