Şimdi Ara

Windows 10 Kurulum/Etkinleştirme Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle Selamun Aleyküm. Hayırlı Ramazanlar.

Arkadaşlar yaklaşık 2 ay önce yeni sistem topladım ve bu sisteme uefi ile temiz kurulum win10'u Ssd'ye yükledim. Sonra şu etkinleştirme programları ile etkinleştirdim. Fiyatlar malasef çok uçuk. O zaman alamazdım. Çok sıkışıcaktım bende geçici olarak kurdum. Tabiki parayı toparlayıp 4-5 ay sonra orjinal alacaktım. Ama artık korsana 2 ay dayanabildim. PC' nin şu an virüs kaynadığını düşünüyorum. Sinirlerim o kadar bozuk ki anlatamam. Zaten ilk zamanlarda PC bana virüs programı bile kurdurtmadı resmen. Şimdi ise 1 gün önce açılan oyunlar açılmaz oldu. Açılsa bile doğru düzgün çalışmıyor. Geçen Firefox hata verdi onunla uğraştım 1-2 saat. Yani ne yapacağımı bilmiyorum. Elim ayağım titriyor resmen sinirden. O yüzden değerli üstadlarıma bir kaç sorum olacak; her ne kadar "TR' nin En Büyük Win10 Rehberi" adlı konuyu okusamda aklımda bir kaç soru var.

--Öncelikle win10' u Microsoft'un sitesi dışında nereden alabilirim? Az önce gittigidiyor' da 100₺ idi. Önerir misiniz. Ya da başka güvenilir bir site biliyor musunuz? Tabi ki amacım ucuza kaçmak değil ama aynısı ise 100₺ vermek işime gelir.
    --Yoksa kutulu mu almalıyım?
    --Bir diğer sorum; Mesela ben şimdi kurdum win10 'u. Microsoft'un sitesindende satın aldım. Sanırım bir Serial Key tarzı birşey veriliyor. Bu key ile de etkinleştirdim diyelim. Sonra ben format atmak istediğim zaman bu key'i sınırsız kullanabilecek miyim?

Ben burda Korsana Hayır tarzı bişey demicem de. Yani bir tavsiyede bulunayım. Siz siz olun win10'u crackli kullanmayın. Tabi şimdi baktığımız zaman bir win10 home fiyatı 430₺. Az mı tabi ki değil. Ama 430₺ geçireceğiniz sinir krizlerinden daha değerlidir. Emin olun.

Zaman ayırıp okuduğunuz için de teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FlightClub -- 20 Haziran 2016; 2:13:32 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Aslında benim windows 10 orjinal 8.1 den yükseltmiştim ama diğer pc de 7 var crack li sorun olmuyor. Büyük ihtimal bilgisayarı kullanırken virüslü içerik indirmiş olabilirsin.
    Lisans konusunda ise şu siteye bakabilirsin :http://www.enpedi.com/2010/11/windows-lisans-tipleri-kullanm-kosullar.html
    Bu linkteki yazıyı oku ona göre karar.
  • Cevabınız için teşekkürler. Site güzelmiş bu arada

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.