Bildirim
Windows 10 klavye ve fare yi görmüyor

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Fareniz kablosuzmu ? Benim kablosuz faremin altynda açyp kapama tu?u mevcut oraya basyly tutuyorum açyp kapanyyorsonra ekrana imleç geliyor imleç gelmeme sorunu fareniz eskiysede olabilir ben vuruncada giden imleç gelebiliyor garantiliyse bence yollayyn farenin pek kurcuklanacak devresi yok yani format at yada ba?ka ?eyler öneremiyorum nerde tamir edilir bilmiyorum bilgisayarcylara sorabilirsiniz kurcuklamamk lazym farelerin içini açyp
Edit:Hocam bios ile oynadynyzmy ? oynadyysanyz bios dan belki usb çyky?laryny ve fare ile klavyeyi disabled etmi? olabilirmisiniz ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alonso Menendez -- 18 Eylül 2015; 15:00:27 > -
Benim PC windows 7 den windows 10 yükseltti m ondan sonra windows 10 sıfırlayınca klavye çalışmamaya başladı neden acaba.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- pdf dosyası açılmıyor
- shell host nedir
- tanılama ilkesi hizmeti çalışmıyor
- mouse sol tık bazen basmıyor
- operating system not found hatası nasıl düzeltilir
- bilgisayardan ses gelmiyor
- mobil veri açık ama internete giremiyorum
- suya düşen telefona ne yapılır
- ekran kartı resetleme
- klavye kısayolları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X