Bildirim
Windows 10 İmage DVD oluşturma (YARDIM)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
BOŞ DVD takıp İmage oluşturmaya başladım daha %25 e bile gelmeden 2.DVD istedi.
Image alırken sanki C 'deki Oyun + Program ne varsa image alıyor. Bu benim işimi görmez ki.
Bana sadece İşletim sisteminin imajı lazım. (Format atmak için)
-
Kurulu windows üzerinden direk format cdsi tarzı birşey oluşturabileceğini sanmıyorum.Bununla uğraşmak yerine windows 10 kurulum image dosyasını indirip onu dvdye cekmeyi neden denemiyorsun?
Örneğin:https://www.youtube.com/watch?time_continue=13&v=yi5BiXbdMpE
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samtiger -- 29 Kasım 2015; 0:46:43 > -
Hocam windows 10 orjinal win7 den yükselttim. Daha önce win7 de iken bir format CD'si recovery-image DVD tarzı bişey oluşturmuştum. Temiz kurulum yapıyor. Format atabiliyorum.
Win10 a geçince yapamadım.
sizin dediğinizi yapsam sonra da win7 orjinal lisansı girsem kabul eder mi? -
quote:
Orijinalden alıntı: arycanda66
Hocam windows 10 orjinal win7 den yükselttim. Daha önce win7 de iken bir format CD'si recovery-image DVD tarzı bişey oluşturmuştum. Temiz kurulum yapıyor. Format atabiliyorum.
Win10 a geçince yapamadım.
sizin dediğinizi yapsam sonra da win7 orjinal lisansı girsem kabul eder mi?
hocam lisansı kabul edermi bilgim yok ama windows yedekle ile sadece cyi cdye alabilirsin. Eğer oyun vs çok yer kaplıyorsa Steam,Origin oyunlarıysa bide onlarıdye taşımak basit -
Aleti bir kez Windows 10'a yükseltti isen, daha sonra formatlarken key girmene gerek yok kendiliğinden etkinleşiyor. Hangi sürümü kullanıyorsan sitesinden ISO olarak indirip DVD ye yaz.. -
quote:
Orijinalden alıntı: cmldrs
Aleti bir kez Windows 10'a yükseltti isen, daha sonra formatlarken key girmene gerek yok kendiliğinden etkinleşiyor. Hangi sürümü kullanıyorsan sitesinden ISO olarak indirip DVD ye yaz..
Cevabınız için teşekkür ederim.
Forumda ve youtube üzerindeki videolarda çoğu kişi lisans soruyor demiş de. bi an kafam karıştı
Temiz kurulumda / Format atarken lisans istemiyorsa süper.
Teşekkür ederim.
-
Windows 8.1'den Windows 10'a yükselltikten sonra en az 2-3 kez hardiski sıfırlayıp DVD'den yeniden yükledim, herhangi bir sorun ile karşılaşmadım. Key ekranı gelince boş bırakıp devam ediyorsun kurulum tamamlanıp internete bağlanınca etkinleşiyor. Sanırm o etkinleşmeme konusu yükseltme yapmadan direkt yükleyenlerde oluyor.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X