Şimdi Ara

Windows 10 Hdd Görmeme Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
82
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Benim pc bayağı bir eski. Artık neredeyse hiç kullanmıyorum. Fakat yine yaklaşık 2 yıl önce bir tane 1tblık wd dahili hdd aldım. Geçenler de aklıma hdd kutusu alıp o dahili hdd yi harici olarak kullanmak geldi. Şirket laptopuna bağlayıp kullanırım diyordum. Neyse sonunda codmax marka hdd kutusu aldım ve benim dahili hdd yi ona taktım. Önce şirket laptopuna bağladım kutuya enerji gidiyor ışığı yandı. İçindeki hdd çalışmaya başladı ses ve titreşim hissettim fakat laptoptan ses de gelmesine rağmen harici bir hdd gibi pencere açılıp içindekiler dökülmedi ortaya. Ben de benim eski masa üstü pc yi açıp oraya taktım orada da aynısı oldu. Daha sonra windows yönetim kısmından disk yönetimine girdim ve biraz kurcaladım. Ayrı bir disk olarak aslında çıkıyor fakat "wd disk aza not migrated due to partial or ambiguous match" diye bir hata yazıyor ozelliklere baktığımda. Hatta hdd özellikleri penceresinde bu aygıt düzgün çalışıyor yazıyor. Sürücü güncelleme yapayım dedim zaten güncel dedi. Ben bu hdd yi harici hdd olarak nasıl kullanabilirim? Bana yardımcı olursanız çok sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1. kullandığın işletim sistemi nedir?
    2. bilgisayar kapalı iken hdd yi takmalısın. biosta görmen lazım hdd yi.

bunları yaptıktan sonra yine görülmüyorsa disk yönetiminin ekran görüntüsünü at bakalım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.