Bildirim
Windows 10 Güncelleme Kapatma
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: ZEPHYR
görev yöneticisinden hizmetleri çalıştır hizmetler içindeki windows update hizmetini bul tıkla aç ve resimde görüldüğü gibi devre dışı yap kaydet çık sonra açmak istersen tekrar aynı yere girip elle seçeneğini seç kaydet çık
Böle yaparsam kesin güncelleştirme yapmayacak mı mesela ekran kartımın driveriin eskisini yüklesem winodws update güncellemeyecek
değilmi
-
bir ara update sorunu yaşadım çekiyor ama kuramıyordu soruna çözüm bulana kadar 3-4 gün boyunca bu şekilde kullandım sonra update sorunumu çözdüm ama halen kapatıyorum updateleri çünki olmadık bi anda tam pc yi kapatacakken update var dur yükleyeyim filan diyor sinir bozucu ben kapadım ne çeksin ne kursun istediğim an açar updateleri yaparım kısaca evet tamamen kapanıyor. -
Abi bende şey oluyor güncelleştirme varmı diye denetle diyince yapıyor ama driver imi silp eskinini yüklersem
krndi güncelleştiriyor driver i ama bilgisayarı kapattığımda güncelleştirme yapmıyor sadece güncelleştirme bölümünde ekran kartının driver ini güncellediğini
gösteriyor abi ama şimid kenid gine güncelliyor başka bişeyleri yüzdesi yazıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaan1840 -- 12 Ağustos 2015; 10:43:08 > -
servisi kapadıktan sonra yeniden başlat mutlaka kapanması gerek kapama işleminden sonra bir süre daha açık kalır ben elle sonlandırdım bilgisayarı yeniden başlatmadan ama anlamam diyorsan servisi kapatınca bilgisayarı bir kere yeniden başlatki servis açılışta yüklenmesin onun dışında başaka birşey diyemiyorum bende bu yöntem işe yarıyor -
bunu eskisi gibi yapma yolu yokmu
istediğimi seçsem yüklesem gibi tablete yükledim yer yok o yüzden seçerek yapmak istiyorum..
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- antimalware service executable nedir
- otomatik onarıma hazırlanıyor
- system service exception hatası
- hpet kapatma
- internet güvenlik ayarlarınız bir veya daha fazla dosyanın açılmasını engelledi
- jnlp dosyası açılmıyor
- iso dosyası nedir
- bilgisayar internete bağlanmıyor
- bilgisayardan ses gelmiyor
- ekran kartı resetleme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X