Şimdi Ara

Windows 10 Güncelleme Kapatma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar windows 10 tamamen güncelleştirmeyi kapatmak isitiyom ekran kartımın 353.30 sürümüün yüklüyom daha sonra o güncelliyor 353.54 sürümünü
    yüklüyor yüklemesini iisteimyom çözümü yok mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 10 Ağustos 2015; 13:33:24 >

•  Windows 10 Güncelleme Kapatma

görev yöneticisinden hizmetleri çalıştır hizmetler içindeki windows update hizmetini bul tıkla aç ve resimde görüldüğü gibi devre dışı yap kaydet çık sonra açmak istersen tekrar aynı yere girip elle seçeneğini seç kaydet çık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZEPHYR -- 10 Ağustos 2015; 22:57:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZEPHYR

Windows 10 Güncelleme Kapatma

görev yöneticisinden hizmetleri çalıştır hizmetler içindeki windows update hizmetini bul tıkla aç ve resimde görüldüğü gibi devre dışı yap kaydet çık sonra açmak istersen tekrar aynı yere girip elle seçeneğini seç kaydet çık

Böle yaparsam kesin güncelleştirme yapmayacak mı mesela ekran kartımın driveriin eskisini yüklesem winodws update güncellemeyecek
    değilmi

• bir ara update sorunu yaşadım çekiyor ama kuramıyordu soruna çözüm bulana kadar 3-4 gün boyunca bu şekilde kullandım sonra update sorunumu çözdüm ama halen kapatıyorum updateleri çünki olmadık bi anda tam pc yi kapatacakken update var dur yükleyeyim filan diyor sinir bozucu ben kapadım ne çeksin ne kursun istediğim an açar updateleri yaparım kısaca evet tamamen kapanıyor.
  • ZEPHYR kullanıcısına yanıt
    Abi bende şey oluyor güncelleştirme varmı diye denetle diyince yapıyor ama driver imi silp eskinini yüklersem
    krndi güncelleştiriyor driver i ama bilgisayarı kapattığımda güncelleştirme yapmıyor sadece güncelleştirme bölümünde ekran kartının driver ini güncellediğini
    gösteriyor abi ama şimid kenid gine güncelliyor başka bişeyleri yüzdesi yazıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaan1840 -- 12 Ağustos 2015; 10:43:08 >
  • servisi kapadıktan sonra yeniden başlat mutlaka kapanması gerek kapama işleminden sonra bir süre daha açık kalır ben elle sonlandırdım bilgisayarı yeniden başlatmadan ama anlamam diyorsan servisi kapatınca bilgisayarı bir kere yeniden başlatki servis açılışta yüklenmesin onun dışında başaka birşey diyemiyorum bende bu yöntem işe yarıyor
  • bunu eskisi gibi yapma yolu yokmu

istediğimi seçsem yüklesem gibi tablete yükledim yer yok o yüzden seçerek yapmak istiyorum..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.