Şimdi Ara

Windows 10 Format

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
7.897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar pcyi windows 10 a yükselttikten sonra sıfırlamak iatedim fakat bu bilgisayar sıfırlanıyor 99% kaldı 3-4 saattir böyle napabilirim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Windows 10 Bilgisayarını Sıfırlama

Windows 10 bilgisayarın performansında sorunlar yaşıyorsan veya onu yeni bir duruma getirmek istiyorsan, sıfırlama işlemi gerçekleştirebilirsin. Sıfırlama işlemi, bilgisayarını fabrika ayarlarına geri döndürür ve tüm kişisel dosyalarını, uygulamalarını ve ayarlarını siler.

Sıfırlama İşlemi Nasıl Başlatılır?

1. Başlat menüsüne git.
    2. Ayarlar'ı seç.
    3. Sol bölmeden Güncelleştirme ve Güvenlik'i seç.
    4. Kurtarma sekmesine tıkla.
    5. Bu Bilgisayar Sıfırlanıyor başlığının altındaki Başlarken düğmesine tıkla.

Sıfırlama Seçenekleri

İki farklı sıfırlama seçeneği mevcuttur:

• Dosyalarımı Sakla: Kişisel dosyalarını saklar ancak uygulamalar ve ayarları kaldırır.
    • Her Şeyi Kaldır: Bilgisayardaki tüm dosyaları, uygulamaları ve ayarları kaldırır.

Önemli Notlar

• Sıfırlama işlemi geri alınamaz. Bu nedenle, devam etmeden önce tüm önemli verilerini yedeklediğinden emin ol.
    • İşlem birkaç saat sürebilir. Bu süre, bilgisayarının depolama alanının boyutuna ve hızına bağlıdır.
    • Sıfırlamadan sonra Windows 10'u yeniden yüklemen gerekecektir. Bu, yerleşik kurtarma araçlarını veya bir kurulum medyasını kullanarak yapılabilir.

Sıfırlama işlemini başarıyla tamamladıktan sonra bilgisayarın fabrika ayarlarına dönmüş olacak ve yeni bir Windows 10 kurulumu gerçekleştirmiş olacaksın.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bende de öyle oldu ama sonunda yükledi. Uyuya kaldım düşün onu beklerken
  • Sıfırlama işleminde iki seçenek sunuluyor, ilki hızlı sıfırlama, diğeri ise kapsamlı sıfırlama. Eğer ikinci seçeneği seçtiyseniz hızlı sıfırlamanın yanında HDD'deki tüm verilerin üzerini de bir daha okunamayacak şekilde tekrar doldurmaya çalışıyor, bu da HDD'nin kapasitesine bağlı olarak çok uzun sürüyor. O nedenle bir daha sıfırlama işlemine ihtiyaç duyarsanız hızlı sıfırlamayı seçmenizi öneririm. Diğer seçeneğin amacı bilgisayarınızı satmak gibi bir durumda satın alan kişilerin çeşitli programlarla HDD'nizdeki verilere ulaşmasını engellemek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Father Torque

Sıfırlama işleminde iki seçenek sunuluyor, ilki hızlı sıfırlama, diğeri ise kapsamlı sıfırlama. Eğer ikinci seçeneği seçtiyseniz hızlı sıfırlamanın yanında HDD'deki tüm verilerin üzerini de bir daha okunamayacak şekilde tekrar doldurmaya çalışıyor, bu da HDD'nin kapasitesine bağlı olarak çok uzun sürüyor. O nedenle bir daha sıfırlama işlemine ihtiyaç duyarsanız hızlı sıfırlamayı seçmenizi öneririm. Diğer seçeneğin amacı bilgisayarınızı satmak gibi bir durumda satın alan kişilerin çeşitli programlarla HDD'nizdeki verilere ulaşmasını engellemek.

Bu mesajı daha önce görmeyi ne çok isterdim. Daha temiz olur düşüncesiyle uzun yolu seçtim..

• quote:

Orijinalden alıntı: Deathless12

Arkadaslar pcyi windows 10 a yükselttikten sonra sıfırlamak iatedim fakat bu bilgisayar sıfırlanıyor 99% kaldı 3-4 saattir böyle napabilirim ?

Ben 3 saatir bekliyorum hala %99 da siz nasil cozdunuz sorunu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: pemaxs

quote:

Orijinalden alıntı: Deathless12

Arkadaslar pcyi windows 10 a yükselttikten sonra sıfırlamak iatedim fakat bu bilgisayar sıfırlanıyor 99% kaldı 3-4 saattir böyle napabilirim ?

Ben 3 saatir bekliyorum hala %99 da siz nasil cozdunuz sorunu ?

Pcyi kapatip iso dosyasiyla w10 tekrar kurdum hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Father Torque

Sıfırlama işleminde iki seçenek sunuluyor, ilki hızlı sıfırlama, diğeri ise kapsamlı sıfırlama. Eğer ikinci seçeneği seçtiyseniz hızlı sıfırlamanın yanında HDD'deki tüm verilerin üzerini de bir daha okunamayacak şekilde tekrar doldurmaya çalışıyor, bu da HDD'nin kapasitesine bağlı olarak çok uzun sürüyor. O nedenle bir daha sıfırlama işlemine ihtiyaç duyarsanız hızlı sıfırlamayı seçmenizi öneririm. Diğer seçeneğin amacı bilgisayarınızı satmak gibi bir durumda satın alan kişilerin çeşitli programlarla HDD'nizdeki verilere ulaşmasını engellemek.

biz de yüklemeye çalışıyoz asus laptop'a. yaklaşık 2-3 saattir takıldık kaldık yüzde 99'da. meğerse bundanmış.. ah ulan keşke daha önce okusaydık

bi yandan da windows 10 iso indiriyom olmadı direkt kendimiz formatla kurarız

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    windows 10 windows update sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Windows 7 32 bit format yardım
    4 gün önce açıldı
    FORMAT SONRASI İKİ WİNDOWS
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar şimdi windows 10 7 nin üstüne yüklendi ben format atmak istiyorum fakat iso dosyası yok ortada diyelim ki internetten windows 10 iso dosyası indirdim lisans felan istemicekmi ?
  • BeiFong B kullanıcısına yanıt
    Yükseltme olarak geçtiysen istemeyecek. Senin anakartın kaydediliyor microsofta. Bu yüzdende format attığın zaman ürün anahtarı girme bölümünü atlayacaksın. Kurulum bitince lisansın otomatik aktif olacak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sananebre S kullanıcısına yanıt
    Yemin ediyorum bende aynı fikirdeyim keşke daha önce görseydim

• su mesaji daha once gormeyi bende cok isterdim. Iyice temiz olsun diye gaza gelip digerini sectim. Bakalim 10:23 te basladim isleme bitince editlerim. HDD 500 GB 400'ü doluydu.

• Kefelon kullanıcısına yanıt
    Editlememişsin, daha sıfırlama işlemi bitmedi mi? :)

• quote:

Orijinalden alıntı: farfar63

Editlememişsin, daha sıfırlama işlemi bitmedi mi? :)

Artık ne kadar sürdüyse uyuya kalmışım herhalde
  • Aynı durum bende de var bakalım benim ne zaman bitecek. Bitince seneye editlerim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farfar63 -- 4 Aralık 2017; 20:25:25 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.