Şimdi Ara

windows 10 ekran karti driver sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar windows 10 yukledim , ekran kartim amd hd3000 serisi maalesef windows 10 icin uygun driver yok sitesinde ne yapmaliyim yardimci olurmusunuz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Burada Windows 8 Driver'ını indir. Windows 8 - 64-Bit Windows 8 - 32-Bit

İndirmiş olduğun dosyayı çift tıklayıp çalıştır. Çalıştırınca buraya açılacak. C:\AMD\AMD_Catalyst_13.4_Legacy_Beta_Vista_Win7_Win8

Bu resimdeki pencere önüne gelince kurulumu kapat.

Sol alt köşedeki başlata sağ tıkla Aygıt Yöneticisini aç.

Aygıt yöneticisinden HD3xxx serisinden olan ekran kartını çift tıkla karşına küçük bir pencere açılacak oradan sürücü sekmesine geç sonra Sürücü Güncelleştir 'e tıkla Sürücü yazılımı için bilgisayarımı tara tıkla.

Şimdi bu konumu seç C:\AMD\AMD_Catalyst_13.4_Legacy_Beta_Vista_Win7_Win8\Packages\Drivers\Display ve İleri butonuna tıkla

Not:

C:\AMD\AMD_Catalyst_13.4_Legacy_Beta_Vista_Win7_Win8\Packages\Drivers\Display yolunu seçip ileri dediğinde kurulum başlamazsa sisteme göre 64-bit ise W86A_INF 32-bit ise W8_INF klasörlerini seçip tekrar deneyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRT_ -- 9 Ağustos 2015; 14:49:41 >

• MRT_ kullanıcısına yanıt
    Cok tesekkur ederim hocam

• Rica ederim dostum kolay gelsin.
    Dostum dedikerini aynen uygulayip ileri dedim aygitiniz icin en iyi surucu yazilimi zaten yuklu dedi fakat ben driver yuklemedim hic

• Windows 10 daha yeni bir versiyonunu yüklemiştir o zaman sıkıntı yok yani
    Yalniz ben bi halt yedim driveri kaldir secenegi vardi aygit yoneticisinde ekran karti kisminda ona tikladim silip senin dedigin driveri yukleyeyim diye simdi kokten gitti ekran karti aygit yoneticisinden ekranda kuculdu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 10 AMD 7670M Sorunu
    10 yıl önce açıldı
    windows 8 grafik kartı sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aygıt yöneticisinin üst bölümünde Donanım değişikliklerini tara (arama ikonu) butonu var ona tıkla tekrar yükler yüklenmezse bilgisayarı kapatıp tekrar aç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRT_ -- 9 Ağustos 2015; 15:13:03 >
    Hallettim kurcalayarak simdi problem cozuldu tekraradab tesekkurler :)

• Ne yaptıysam ati radeon hd 4850 kartı düzeltemedim sanırım, uygulama çalışırken ekran kartı kendini iptal edip intel grafik seçeneğine geçiş yapıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.